TIP Öğrencisi İçin Tabletin Yanına Laptop Önerisi

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,874
Bütçe
40000
Arkadaşlar bu sene tıp okumak için tercih yapacağım. İl dışında okuyacağım için önceliğim tablet olacak ikisini aynı anda alamayacağım çünkü. Tablet olarak Ipad Air M3 düşünüyorum. Bunun yanına da laptop arıyorum. Bütçem üç aşağı beş yukarı 40k olarak düşündüm. Önceliklerim +144hz monitör ve donanımlarının güncel olması. 1TB SSD olursa sevinirim olmasa bile kendim ekleme yapabilirim. Basit oyunlar oynayabilirim bilgisayarda. (CS LOL vb. En fazla oynayacağım bilgisayarı yoracak olan oyun Apex Legends olur. ) Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim. Aklımdaki modelleri aşağıya bıraktım. İyi forumlar.

@Has4nGodEx MSI Cyborg 45W gibi çok düşük güçte bir ekran kartıyla geliyor. Ayrıca tek fanlı rezalet bir soğutması var. HP Victus 16'ya gelirsek onda da Hall sensör sorunu var. Bilgisayar kullanım sırasında ekranı açılıp kapanmaya başlıyor. Çok önermek istemesem de Asus TUF A15 fena değildir: https://www.n11.com/urun/asus-tuf-a...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Neden çok önermek istemiyosunuz ki? Özellikleri iyiye benziyo aslında. 1TB ssd de kendim ekleyebilirim. Sonrasında.

@Has4nGodEx gönlüm Asus TUF A15'ten daha iyi bir laptop önermek istiyor. Ama o zaman da bütçeyi çok aşmak gerekiyor.
Hocam elimde;
- MSİ A320M-A PRO (1 Ay olmadı alalı)
- AMD Ryzen 5 3600
- ASUS TUF RX5600XT
- 2x8 16 GB RAM
- 512GB Sata SSD
- 1TB HDD
- Xigmatek 600w Kasa PSU var.

Bunu 18 19k civarına satıp üstüne koyup laptop almayı düşünüyorum. Siz aklınızdakini söyleyin. Belki çıkabilirim.

@Has4nGodEx bir taraftan laptop bakıyorum ve şöyle düşünüyorum: Daha iyi bir laptop için en az 10000 lira vermek gerekiyor. Değer mi düşünüyorum. Bence değmez. Asus TUF A15 makul görünüyor. Kendini zora sokma.

@Has4nGodEx bir taraftan laptop bakıyorum ve şöyle düşünüyorum: Daha iyi bir laptop için en az 10000 lira vermek gerekiyor. Değer mi düşünüyorum. Bence değmez. Asus TUF A15 makul görünüyor. Kendini zora sokma.
Hocam hayatımda hiç laptop kullanmadım. Oyun oynamasam normal kullanımda ekran süresi ne kadar oluyor ortalama?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,803
Üyeler
184,686
Son üye
Baldiback
Geri