KaganKK06
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 7,200
Çiki çiki ban gelme ihtimali var hocam farkındaysanız multidenEvet gayet güzel bir laptop.
Çiki çiki ban gelme ihtimali var hocam farkındaysanız multidenEvet gayet güzel bir laptop.
Arkadaş oyun oynamak istediğini belirtmiş neden kendi ilanınızı buraya atıyorsunuz?![]()
Lenovo Yoga C740 Dokunmatik & Katlanır Bilgisayar - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 1038343188
Intel Core i7 işlemci, 8 GB RAM, kapasiteli Lenovo dizüstü bilgisayar ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Dokunmatik, kalemli, katlanır modellere göz atabilirsin.
İlan benim değilArkadaş oyun oynamak istediğini belirtmiş neden kendi ilanınızı buraya atıyorsunuz?
Anladım ama dediğim gibi arkadaş oyun oynamak istiyor o cihaz yetmeyecektir.İlan benim değil, HD630 ile ufak oyunlar da oynanır.
Oyuncu bilgisayarı istiyorum rtx ekran kartlı, adaptörüyle 3-4 kilo cihaz önerin de dememiş. LoL valorantsa oynadıkları yetecektir, Elden ring, spiderman e tabi ki yetmeyecektir.Anladım ama dediğim gibi arkadaş oyun oynamak istiyor o cihaz yetmeyecektir.
laptopların gücü ve uygulama-oyun desteği(Windows kullanmasından ötürü); bu özellikleri beni arada bırakıyor. Şahsen oyun da oynuyorum bu yüzden laptop alırsam "oyuncu laptopu" olması lazım. Yazdıklarını okumanızı öneririm hocam.Oyuncu bilgisayarı istiyorum rtx ekran kartlı, adaptörüyle 3-4 kilo cihaz önerin de dememiş. LoL valorantsa oynadıkları yetecektir, Elden ring, spiderman e tabi ki yetmeyecektir.
Açıklamasını düzenlemiş, ben Bir ipad veya laptop almak arasındayım. sözüne istinaden öneriyorum.laptopların gücü ve uygulama-oyun desteği(Windows kullanmasından ötürü); bu özellikleri beni arada bırakıyor. Şahsen oyun da oynuyorum bu yüzden laptop alırsam "oyuncu laptopu" olması lazım. Yazdıklarını okumanızı öneririm hocam.
Anlıyorum fakat arkadaş oyuncu laptopu istiyor ise adaptörüne ve RTX olmasına katlanıcak artıkAçıklamasını düzenlemiş, ben Bir ipad veya laptop almak arasındayım. sözüne istinaden öneriyorum.