bunlar kimBu 2 siteden birinden alışveriş yapan ya da bilgisi olan var mıdır ?
HB,TY,N11 VS yerlerde pazar yerleri varsa oralardan al arkadaşın dediği gibi kendini garantiye almak için ilk defa duydum bunlarıBu 2 siteden birinden alışveriş yapan ya da bilgisi olan var mıdır ?
Sitesinden almayacağım zaten ya, n11'de varlar, Amazon'da bile var özellikle Tipleme Gaming, orada iyi iş çıkarmış gözüküyor. Yani şey gibi, kurum olmaya çalışmaktan çok, satıcı ek iş olarak yapıyor gibi bunu, kargo paketleme gönderim müşterilere cevap verme hepsi tek bir kişi gibibu tip firmalardan kendi sitesinden değil de pazaryerlerinden alışveriş yapılsa daha iyi olur. özellikle varsa hepsiburada'dan.
alacağın cpu nedirSitesinden almayacağım zaten ya, n11'de varlar, Amazon'da bile var özellikle Tipleme Gaming, orada iyi iş çıkarmış gözüküyor. Yani şey gibi, kurum olmaya çalışmaktan çok, satıcı ek iş olarak yapıyor gibi bunu, kargo paketleme gönderim müşterilere cevap verme hepsi tek bir kişi gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tek sıkıntı, işlemci TRAY olunca ve bende bu olayları bilmeyince, kontrolünü nasıl sağlarım, kullanılıp kullanılmamış mı kısmını bilmiyorum.
9800X3D, en ucuz 2'sinde şuan 3 taksit imkanıyla bir de.alacağın cpu nedir
valla muhtemelen amd türkiye getirmiyo bunu yani gray ürün. yurtdışından ithalatçı garantisiyle gelen ürün. gray ithalatçı garantili işlemci sadece dfs'den alınır. bunlardan almanı önermiyorum. 20k da 1k çok para değil az daha ver daha güvenilir bi yerden al. 1k fazlasına tebilonda var ver parayı al karayı orda da taksit var. hemde amd türkiye garantili o ürün. gray değil.9800X3D, en ucuz 2'sinde şuan 3 taksit imkanıyla bir de.
Valla o kadar iyi diyonuz ki, 6 taksitle başka yerden almak daha iyi gibi duruyor ama arada gerçekten 1.5k felan fark olacak. Peki Gray dediğiniz şey nedir ?valla muhtemelen amd türkiye getirmiyo bunu yani gray ürün. yurtdışından ithalatçı garantisiyle gelen ürün. gray ithalatçı garantili işlemci sadece dfs'den alınır. bunlardan almanı önermiyorum. 20k da 1k çok para değil az daha ver daha güvenilir bi yerden al. 1k fazlasına tebilonda var ver parayı al karayı orda da taksit var. hemde amd türkiye garantili o ürün. gray değil.
Gray dediğim şey sektör içinde kullanılan bi terim. AMD türkiye partneri olmayan yerlerin yurtdışından türkiyeye ithalatçı garantisiyle getirdiği ürünlerdir. bunu en iyi yapan işletme dfs bilgisayardır oradan alınır ürün. haricinde işlemci alınacak yer amd yetkili satıcıları olan itopya, tebilon, gamegaraj, incehesap vb. piyasanın en bilindik firmalarıdır. dolayısıyla 20k da 1.5k çok para değil adam akıllı güvenilir ve amd türkiye partneri olan bir yerden almak çok daha doğru olur. tebilondan almanı öneririm hocam. tipleme muhtemelen gray ürün ama garanti sürecine girersen işi yokuşa sürebilirler sıkıntı yaşayabilirsin tanımam etmem haklarına girmek istemem ama ben 20klık işlemciyi ordan almam kesinlikle.Valla o kadar iyi diyonuz ki, 6 taksitle başka yerden almak daha iyi gibi duruyor ama arada gerçekten 1.5k felan fark olacak. Peki Gray dediğiniz şey nedir ?
Dikkate alacağım hocam, bakayım biraz daha.Gray dediğim şey sektör içinde kullanılan bi terim. AMD türkiye partneri olmayan yerlerin yurtdışından türkiyeye ithalatçı garantisiyle getirdiği ürünlerdir. bunu en iyi yapan işletme dfs bilgisayardır oradan alınır ürün. haricinde işlemci alınacak yer amd yetkili satıcıları olan itopya, tebilon, gamegaraj, incehesap vb. piyasanın en bilindik firmalarıdır. dolayısıyla 20k da 1.5k çok para değil adam akıllı güvenilir ve amd türkiye partneri olan bir yerden almak çok daha doğru olur. tebilondan almanı öneririm hocam. tipleme muhtemelen gray ürün ama garanti sürecine girersen işi yokuşa sürebilirler sıkıntı yaşayabilirsin tanımam etmem haklarına girmek istemem ama ben 20klık işlemciyi ordan almam kesinlikle.
gamegaraj arkasında eksa bilgisayar var türkiyenin en büyük distribütörlerinden. amd türkiye partneri. oradan da güvenle alışveriş yapabilirsiniz.@Ali_0134 hocam peki Garaj Online (Game Garaj) hakkında bilgimiz var mı ? Onların ürünleri de AMD garantili mi ?