- Reaksiyon skoru
- 2,137
Hiç alışveriş yapmadım güvenilir midir , evde internet çekmiyor sinyal genişletici almak istiyorum 2.elden alınır mı alınırsa 180tlye geliyor xiaominin genişletici modeli
dostum dolap güvenilir ama satıcılara dikkat etmen lazım çakalı çukalı her uygulamada olurHiç alışveriş yapmadım güvenilir midir , evde internet çekmiyor sinyal genişletici almak istiyorum 2.elden alınır mı alınırsa 180tlye geliyor xiaominin genişletici modeli
ondan yüzde yüz eminim bu arada uygulamada alıcı güvenliği diye bir şey varmış işe yarıyor mudostum dolap güvenilir ama satıcılara dikkat etmen lazım çakalı çukalı her uygulamada olur
eğer öyle bir şey varsa iyi bir şey tabii kiondan yüzde yüz eminim bu arada uygulamada alıcı
eyw hocam aldım bakalımeğer öyle bir şey varsa iyi bir şey tabii ki
Ekstra para almak kolpadan bir önlem. Şu zaman çok fazla alış ve satış yaptım hiç bir zaman da olumsuz olay yaşamadım. Satıcının güvenilir olmasına dikkat etmek gerek sadece diğer durumlarda çok sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.ondan yüzde yüz eminim bu arada uygulamada alıcı güvenliği diye bir şey varmış işe yarıyor mu
Güvenlik hizmetine para almadı ilk alışveriş olduğu için galibaEkstra para almak kolpadan bir önlem. Şu zaman çok fazla alış ve satış yaptım hiç bir zaman da olumsuz olay yaşamadım. Satıcının güvenilir olmasına dikkat etmek gerek sadece diğer durumlarda çok sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.