asuramerlin
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 162
İnstada karşıma çıkıp duruyor alışveriş yapmak istiyorum setupu güzelleştirmek için kılıç almak istiyorum site güvenilir midir alışveriş yapan var mıdır aranızda

Çok teşekkürler hocamSite domaini alınalı 1 ay bile olmamış dolandırıcı olması muhtemel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İletişim bilgilerindeki web sitesi ve mail adresi de farklı bir site gözüküyor o site de kapalı
Oradaki domain host’un iletişim bilgileri mağazanın değil. Ama zaten onu da sallama girmişler.Site domaini alınalı 1 ay bile olmamış dolandırıcı olması muhtemel.
İletişim bilgilerindeki web sitesi ve mail adresi de farklı bir site gözüküyor o site de kapalı
Sitelerinde iletişim bilgilerine dair hiç bir şey yok. Mesafeli satış sözleşmesi yok. Hazır shopify default metinleri var. İade politikalarında yine couplehands yazıyor. Resmi mesafeli satış sözleşmelerinde açık adres vs zorunlu. Zaten orası bile ofsayt. Paytr den sanal pos almışlar olarak gözüküyor. Muhtemelen sitedeki ürünle alakası olmayan çok basit şeyler yolluyorlardır. Fiyatları da baya düşük 2 kılıç 800 tl + 2 kılıç bedava. Kargo ücretsiz ama sigortalı kargo diye seçenek koymuşlar o da 30 tl.Oradaki domain host’un iletişim bilgileri mağazanın değil. Ama zaten onu da sallama girmişler.
Site dümen gibi sonu tek l ile biten aynı site yine var ingilizce formatta. Kopyalanmış site olabilir, diğer siteyle gerçekten ilişkisi olabilir onu bilemem. Aklımı karıştıran tek şey dolandırıcı site olsaydı ürün çeşiti çok olurdu diyorum. Ama yine de ben olsam alışveriş yapmazdım.
Hocam bu site güvenilir midir https://gladunder.com.tr/products/gladunder-nefes-alabilir-boxerSite domaini alınalı 1 ay bile olmamış dolandırıcı olması muhtemel.
Kontrol ettiğimde şikayetvar üzerinde çok fazla şikayet mevcut insanlar dönüş alamıyor.Hocam bu site güvenilir midir https://gladunder.com.tr/products/gladunder-nefes-alabilir-boxer
Çok teşekkürler hocam temudan alıcam direkt uğraşmak istemiyorum diğer türlü iyi günler dilerimKontrol ettiğimde şikayetvar üzerinde çok fazla şikayet mevcut insanlar dönüş alamıyor.
![]()
GladUnder - Şikayetvar
GladUnder şikayet, iletişim, GladUnder yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! GladUnder için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yoruml...www.sikayetvar.com
Site geçen sene Eylül ayında açılmış gözüküyor Natro üzerinden domain kayıt edilmiş. Bunda da problem yok fakat site üzerinde bulunan iletişim adresini farklı farklı şekillerde aramama rağmen google üzerinde hiç sonuç çıkmıyor o adresle ilgili.
İnsanlara ürünleri gönderiyorlar fakat satış sonrası süreçlerde hiç bir şekilde yardımcı olmuyorlar. Sorun yaşama ihtimalin çok yüksek başın ağrımasın bence hiç bulaşma
Ürünleri satıcı dropshipping ile yolluyor. Benzer ürünleri temu da bulabilirsin bence en azından iade garantin mevcut.
Hatta temuya rahat boxer yazınca bile ilk sıralarda aynı ürünü buldum
ev ve spor için nefes alabilir rahat ve yumuşak erkek iç - Temu Türkiye
ev ve spor için nefes alabilir, rahat ve yumuşak erkek iç çamaşırı, pamuklu moda boxer slip, 3 adet rastgele tarz erkek iç çamaşırı ürününü Temu' düşük fiyata satın alın. İncelemeleri kontrol edin ve men's underwear & sleepwear hakkındaki yeniliklere bakın. En yeni ürünleri keşfedin.www.temu.com