Tıraş makinesi öneri 2k-2,5k

CRØXY

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,767
Bütçe
2500
Standlı veya kutulu bir şey istiyorum kutulu olması daha iyi ama xiaomi grooming kit pro baya iyiymiş onu alacağım büyük ihtimal braun un güzel modelleri varsa veya philips önerilere açığım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@SadeceBirisi. Kral bi bak sana zahmet :D.

Hiç öneri yok mu :(.

Forum bitmiş bune sıfır cevap :D.

Standlı veya kutulu bir şey istiyorum kutulu olması daha iyi ama xiaomi grooming kit pro baya iyiymiş onu alacağım büyük ihtimal braun un güzel modelleri varsa veya philips önerilere açığım.

@SadeceBirisi. Kral bi bak sana zahmet :D.
Philips 7000 serisi 15 in 1 amazonda 2200 civarı. Yani benim bildiğim en iyiler bunlar ben en düşük modelini kullanıyorum

xiaomi grooming kit pro Kullanıyorum şarjı uzun gidiyor gayet iyi kesiyor vücüdun her yeri için uygun başlıkları var kutusu kaliteli tavsiye ederim

Benden sana tavsiye, hiç öyle 2-3k vermene gerek yok. Düzenli olarak gittiğin bir berber varsa ondan rica et, bir sonraki alımında sana da alsın. Ben öyle yaptım, 2 sene önce 240tl ye almıştım. Hâlâ deli gibi kullanıyorum. Çok da kaliteli.

xiaomi grooming kit pro Kullanıyorum şarjı uzun gidiyor gayet iyi kesiyor vücüdun her yeri için uygun başlıkları var kutusu kaliteli tavsiye ederim
Favorileri sıfıra yakın alıyor mu onun için başlığı var mı?

Düşük modelin tek farkı az başlık olması sanırım.
Yok en düşük modeli harbiden tofaş gibi birsey makinede farklı zaten bendeki 7 in 1 mi ne öyle birsey oluyor siyah bir makine. Fiyatına göre işimi fazlasıyla görüyor ama üst modelleri o gri olanlar harbiden çok kaliteli

Düşük modelin tek farkı az başlık olması sanırım.
5000 ile 7000 türü makineler değişiyor onlar arasında nasıl bir fark var bilmiyorum ama ben bir kez doldurup uzun bir süre kullandım halen de şarjı bitmemişti ve kullanmaya devam ediyordum hangi başlığın işine yaradığını bul ona göre seçim yap fazla başlık fazla iş görmüyor içinden çıkan başlıkların bazıları zaten ayarlanabiliyor 1mm-4mm arası kesim yapıyor bazı ayarlanmayan başlıklar 3mm kesim yapıyor yani ayarlanabilen başlık zaten ayarlanmayan başlığa bedel oluyor birbirlerine yedek başlıklar oluyorlar çoğunlukla.

Favorileri sıfıra yakın alıyor mu onun için başlığı var mı?
0.3 veya 0.5 olması lazım gayet yeterli bir seviye çizik kesik sorunu da yok ıslak kuru da yapıyor makineyi suyun içinde bile çalıştırdım bir sorun yaşamadım ama aynı fiyata daha iyi ürün var mı bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,016
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri