Tıraş Makinesi önerisi

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,399
Dostlar Fakirin traş makinesini kullanıyordum, hem bücut hem de sakal için çok iyiydi.
Yuvarlak bi ucu vardı sakalı bıyığı. sıfır alıyordu ama 1 yıl olmadan bozuldu.
Bana kaliteli, sıfır alabilecek, şarjı iyi giden bir tıraş makinesi önerebilir misiniz? Aşırı pahalı olmasın

Ben Xiaomi Grooming Kit Pro kullanıyorum, oldukça memnunum, tavsiye ederim. Su geçirmez özelliği sayesinde hem dayanıklı hem de çok rahat bir şekilde temizleniyor. Sıfıra yakın alıyor, saç tıraşında gayet başarılı. Sakallarım için kullanmadım, onun yerine genellikle Philips OneBlade kullanıyorum.

Ben Xiaomi Grooming Kit Pro kullanıyorum, oldukça memnunum, tavsiye ederim. Su geçirmez özelliği sayesinde hem dayanıklı hem de çok rahat bir şekilde temizleniyor. Sıfıra yakın alıyor, saç tıraşında gayet başarılı. Sakallarım için kullanmadım, onun yerine genellikle Philips OneBlade kullanıyorum.
Ban sakal için lazım, bir de göğüs tarafı için.
Aldığında bebek poposu gibi yapması lazım. Fakir öyle sıfır alıyordu ama çabuk bozuldu
Philips de 8 saatte şarj oluuor sanırım, yok mu hızlı şarj olanı

Ban sakal için lazım, bir de göğüs tarafı için.
Aldığında bebek poposu gibi yapması lazım. Fakir öyle sıfır alıyordu ama çabuk bozuldu
Philips de 8 saatte şarj oluuor sanırım, yok mu hızlı şarj olanı
O zaman kesinlikle Philips One Blade öneririm eğer bütçeniz varsa Pro modelini alın uzunluk seviyeside ayarlayabiliyorsunuz

Hocam ben arada 1k fark var diyordum, düz oneblade 1k bu 5k. Aradaki fark biraz fazla geldi 😅
Bu iyi midir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,120
Üyeler
183,386
Son üye
furkan034
Geri