0 alan tıraş makinesi önerisi

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
1000
Sakal sevmediğim için 0 a yakın alabilecek tıraş makinesi arıyorum ne önerebilirsiniz
Bu ikisi iyi gibi
Philips S1223/41 Tıraş Makinesi, 3 Boyutlu Oynar Başlık https://amzn.eu/d/gvmVMn9
TR 1818 kullanıyorum. Kaliteli ürün tavsiye ederim. Sıfır alır.

tr 1818 guzel hocam 0 alır bide testotaylanin önerdiği vardi oneblade mi ne normal permatik boyutunda baya 0 alıyor vucut sakal falan

tr 1818 guzel hocam 0 alır bide testotaylanin önerdiği vardi oneblade mi ne normal permatik boyutunda baya 0 alıyor vucut sakal falan
One blade ucunun sürekli değişmesi gerekiyor her sene makina almak gibi oluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

TR 1818 kullanıyorum. Kaliteli ürün tavsiye ederim. Sıfır alır.
Benim attığım nasıl tr 1818 varken 800 liraya değmez mi?

Philips olan var bende yüzün pürüzsüz oluyor ama sakalın yine de gözükebilir bazen

Philips Bodygroom serisine bi bak. Genel kullanım icin uygun ve 0 alıyor.

One blade ucunun sürekli değişmesi gerekiyor her sene makina almak gibi oluyor

Benim attığım nasıl tr 1818 varken 800 liraya değmez mi?
Bende Philips 14 lü olan set vardı. Bu ürün sıfır alınca onu sattım gerek kalmadı. Ucuz olması kafanı karıştırmasın. Fazlasıyla işini görür. Mahalle berberleri genelde powertech kullanıyor zaten.

Bende Philips 14 lü olan set vardı. Bu ürün sıfır alınca onu sattım gerek kalmadı. Ucuz olması kafanı karıştırmasın. Fazlasıyla işini görür. Mahalle berberleri genelde powertech kullanıyor zaten.
Benimde berberim söylemişti zaten bu iyi diye

Herkese teşekkürler muhtemelen tr 1818 alıcam

Philips one blade kullanıyorum ben sıfır alıyor ama başlıklar çok pahalı ve kalitesiz. Ben 2.yere düşürüşümde başlığı kırdım çok pahalı başlıklar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,555
Üyeler
191,877
Son üye
rachers
Geri