+1 memnunumONEBLADE
Araştırıyorum youtubetan vs izliyorum, açıkcası daha önce philips aldım bozuldu. Şimdi biraz olmadı bütçe arttırıp kaliteli bir şey alasım var. Ayarlanabilir olması lazım çünkü kısadan uzuna doğru bir kesim yapıyorum7 senedir Philips kullanıyorum 3371 bozulmadı çok memnunum şimdi de 7950 aldım kenarda duruyor 7950 saçlarımı kendim kesiyorum ayarlanabilir tarakları var bu artı düşük modellerde çıkmıyor ayarlanabilir taraklar şu an vatan'da Media markt'ta 1900 TL tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neye karar verdiniz
Sıfır için braun, kirli sakal için PhilipsGüzel fiyat performans tıraş makinesi önerir misiniz?
Sıfır kesmiyorum genelde yanları kısa çeneye doğru uzun kesiyorum o yüzden ayrlanabilir olursa daha iyi olur
Araştırıyorum youtubetan vs izliyorum, açıkcası daha önce philips aldım bozuldu. Şimdi biraz olmadı bütçe arttırıp kaliteli bir şey alasım var. Ayarlanabilir olması lazım çünkü kısadan uzuna doğru bir kesim yapıyorum
Vücut traşı içinde lazım mı yoksa sadece sakal mı? Ona göre model önereyimGüzel fiyat performans tıraş makinesi önerir misiniz?
Sıfır kesmiyorum genelde yanları kısa çeneye doğru uzun kesiyorum o yüzden ayrlanabilir olursa daha iyi olur
Bunda çok başlık var. Eğer sadece sakal içinse daha uyguna az başlıklı alınırPHILIPS MG7950/15 Erkek Bakım Seti Gri Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
PHILIPS MG7950/15 Erkek Bakım Seti Gri Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katwww.mediamarkt.com.tr
Geçenlerde 2.800'e çıkartmışlardı fiyatını şu an fiyatı bence iyi bu fiyata bence daha iyisini bulamaz sıniz ben de satıcı gibi konuşuyorum ama ben memnun olduğum için almanızı tavsiye ediyorum
Sadece sakal, dediğim gibi kısadan uzuna doğru yapıyorum ayar yapabilmek içinVücut traşı içinde lazım mı yoksa sadece sakal mı? Ona göre model önereyim