www.n11.com
Fiyat performans olarak mükemmelPowertec TR-858 Saç ve Sakal Kesme Makinesi Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Powertec TR-858 Saç ve Sakal Kesme Makinesi Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Valla çantamdan hiç ayırmıyorum Philips OneBlade'i tavsiye ederim.Makine almayı düşünüyorum pek sakalım yok 0 a yakın almasını istiyorum önerilere açığım
Hangisi hocamValla çantamdan hiç ayırmıyorum Philips OneBlade'i tavsiye ederim.
Kesimi nasılFiyat performans olarak mükemmel
Benim sakallarım öyle gür değil yani diyeceğim şey kişiden kişiye değişiklik gösterir. Sakalı çok gür olmayan biri olarak gerçekten memnunum haftada 2 defa kullanıyorum çünkü sakaldan nefret ediyorum. Gayet memnun etti beni şahsen.Hangisi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kesimi nasıl
One blade tek geçerim.Makine almayı düşünüyorum pek sakalım yok 0 a yakın almasını istiyorum önerilere açığım
Hangi model hocamOne blade tek geçerim.
EywallahBenim sakallarım öyle gür değil yani diyeceğim şey kişiden kişiye değişiklik gösterir. Sakalı çok gür olmayan biri olarak gerçekten memnunum haftada 2 defa kullanıyorum çünkü sakaldan nefret ediyorum. Gayet memnun etti beni şahsen.
0 mı alıyor bu jilet gibi?Valla çantamdan hiç ayırmıyorum Philips OneBlade'i tavsiye ederim.