Neler Yeni

Tırcılık kazandırır mı?

7171132

80+ Bronze
Merhabalar, kendi tırımı alıp tır şoförlüğü yapmayı düşünüyorum. Bu şekilde iş bulabilir miyim? Aylık ortalama ne kadar gelirim olur? Şimdiden yardımcı olan hocalarıma teşekkür ediyorum. İyi forumlar.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Rüveyda Akın
Çok paran varsa İskandinav ülkelerine kaç bireysel kargoculuk yap asıl para Avrupa'da

7171132

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok paran varsa İskandinav ülkelerine kaç bireysel kargoculuk yap asıl para Avrupa'da
Hocam zaten çok düşünüyorum, Norveçe gitmeyi özellikle çok isterim fakat orada işler nasıl ilerliyor bilmiyorum. Burada da çok bilmiyorum ama ne de olsa kendi ülkem, iyi kötü öğrenirim. En nihayetinde yatırım yapılacağı için eldeki parayı patlatmak istemiyorum açıkçası.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,381
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Hocam zaten çok düşünüyorum, Norveçe gitmeyi özellikle çok isterim fakat orada işler nasıl ilerliyor bilmiyorum. Burada da çok bilmiyorum ama ne de olsa kendi ülkem, iyi kötü öğrenirim. En nihayetinde yatırım yapılacağı için eldeki parayı patlatmak istemiyorum açıkçası.
Kuzeyin tırcısı murat youtube kanalı var, Norveç hakkında bilmek isteyeceğin her şeyi öğrenirsin bence.
Soruna gelecek olursak bunun cevabı tamamen sende saklı aslında çünkü aileden uzak yaşayacaksın falan hani birçok detayı var onları iyi düşünüp karar vermen gerekiyor.

7171132

80+ Bronze
Kuzeyin tırcısı murat youtube kanalı var, Norveç hakkında bilmek isteyeceğin her şeyi öğrenirsin bence.
Soruna gelecek olursak bunun cevabı tamamen sende saklı aslında çünkü aileden uzak yaşayacaksın falan hani birçok detayı var onları iyi düşünüp karar vermen gerekiyor.
Hocam o kanalı biliyorum fakat sorun şu ki ben Norveç hakkında bir şey merak etmiyorum. Sonuçta iş ticaret olacağı için orada işler nasıl olacak onu bilmiyorum. Norveç yoksa tam benlik 10 numara yer :).
Aileden uzak kalmak falan benim için dert değil. Kararım zaten kesin fakat işin maddi tarafını bilmediğimden sormak istedim.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,381
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Hocam o kanalı biliyorum fakat sorun şu ki ben Norveç hakkında bir şey merak etmiyorum. Sonuçta iş ticaret olacağı için orada işler nasıl olacak onu bilmiyorum. Norveç yoksa tam benlik 10 numara yer :).
Aileden uzak kalmak falan benim için dert değil. Kararım zaten kesin fakat işin maddi tarafını bilmediğimden sormak istedim.
Hocam işin ticaretini, saatini, parasını, şartlarını her şeyini anlattığı videolar da var onlar yardımcı olabilir diye düşünmüştüm. Benzer şekilde bunu yapan Türk kanalları da vardır elbet, hakkınızda hayırlısı olsun.

7171132

80+ Bronze
Hocam işin ticaretini, saatini, parasını, şartlarını her şeyini anlattığı videolar da var onlar yardımcı olabilir diye düşünmüştüm. Benzer şekilde bunu yapan Türk kanalları da vardır elbet, hakkınızda hayırlısı olsun.
Hocam o bahsettiğiniz videoyu izledim. Ben daha çok orada oturma izni vesaire nasıl ayarlanır onu bilmiyorum. O arkadaş sponsorluk yoluyla gitmişti. Birde oraya gittikten sonra şahıs şirketi vergi olayları vesaire bilmediğimiz işler en nihayetinde. Burada başlayıp, belki ileride fırsat olursa yurt dışına bakılır gibi düşünüyorum aslında. Teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,498
Üyeler
164,318
Son üye
wolsvagen
Top Bottom