Hocam zaten çok düşünüyorum, Norveçe gitmeyi özellikle çok isterim fakat orada işler nasıl ilerliyor bilmiyorum. Burada da çok bilmiyorum ama ne de olsa kendi ülkem, iyi kötü öğrenirim. En nihayetinde yatırım yapılacağı için eldeki parayı patlatmak istemiyorum açıkçası.Çok paran varsa İskandinav ülkelerine kaç bireysel kargoculuk yap asıl para Avrupa'da
Kuzeyin tırcısı murat youtube kanalı var, Norveç hakkında bilmek isteyeceğin her şeyi öğrenirsin bence.Hocam zaten çok düşünüyorum, Norveçe gitmeyi özellikle çok isterim fakat orada işler nasıl ilerliyor bilmiyorum. Burada da çok bilmiyorum ama ne de olsa kendi ülkem, iyi kötü öğrenirim. En nihayetinde yatırım yapılacağı için eldeki parayı patlatmak istemiyorum açıkçası.
Hocam o kanalı biliyorum fakat sorun şu ki ben Norveç hakkında bir şey merak etmiyorum. Sonuçta iş ticaret olacağı için orada işler nasıl olacak onu bilmiyorum. Norveç yoksa tam benlik 10 numara yer .Kuzeyin tırcısı murat youtube kanalı var, Norveç hakkında bilmek isteyeceğin her şeyi öğrenirsin bence.
Soruna gelecek olursak bunun cevabı tamamen sende saklı aslında çünkü aileden uzak yaşayacaksın falan hani birçok detayı var onları iyi düşünüp karar vermen gerekiyor.
Hocam işin ticaretini, saatini, parasını, şartlarını her şeyini anlattığı videolar da var onlar yardımcı olabilir diye düşünmüştüm. Benzer şekilde bunu yapan Türk kanalları da vardır elbet, hakkınızda hayırlısı olsun.Hocam o kanalı biliyorum fakat sorun şu ki ben Norveç hakkında bir şey merak etmiyorum. Sonuçta iş ticaret olacağı için orada işler nasıl olacak onu bilmiyorum. Norveç yoksa tam benlik 10 numara yer .
Aileden uzak kalmak falan benim için dert değil. Kararım zaten kesin fakat işin maddi tarafını bilmediğimden sormak istedim.
Hocam o bahsettiğiniz videoyu izledim. Ben daha çok orada oturma izni vesaire nasıl ayarlanır onu bilmiyorum. O arkadaş sponsorluk yoluyla gitmişti. Birde oraya gittikten sonra şahıs şirketi vergi olayları vesaire bilmediğimiz işler en nihayetinde. Burada başlayıp, belki ileride fırsat olursa yurt dışına bakılır gibi düşünüyorum aslında. Teşekkür ederim.Hocam işin ticaretini, saatini, parasını, şartlarını her şeyini anlattığı videolar da var onlar yardımcı olabilir diye düşünmüştüm. Benzer şekilde bunu yapan Türk kanalları da vardır elbet, hakkınızda hayırlısı olsun.