H hsynsglm77 80+ Bronze Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 557 Reaksiyon skoru 179 21 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 MrReckless yazmış: Tamam o zaman sorun yok iyileşir gerekeni de yapmışsın zaten. Gün aşırı pansuman yap iyileşene kadar açık olan kısım. Devamı için tıklayın... komple bütün tırnak yok heryere yaptım peki ne zamana uzar veya ne zamana yürümeliyim
MrReckless yazmış: Tamam o zaman sorun yok iyileşir gerekeni de yapmışsın zaten. Gün aşırı pansuman yap iyileşene kadar açık olan kısım. Devamı için tıklayın... komple bütün tırnak yok heryere yaptım peki ne zamana uzar veya ne zamana yürümeliyim
MrReckless 80+ Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 441 Reaksiyon skoru 184 21 Haziran 2020 #15 hsynsglm77 yazmış: komple bütün tırnak yok heryere yaptım peki ne zamana uzar veya ne zamana yürümeliyim Devamı için tıklayın... Yürümende bir sorun olmaz çok. Ama tırnak iyileşmeleri uzun sürüyor. 1 ayı geçer.
hsynsglm77 yazmış: komple bütün tırnak yok heryere yaptım peki ne zamana uzar veya ne zamana yürümeliyim Devamı için tıklayın... Yürümende bir sorun olmaz çok. Ama tırnak iyileşmeleri uzun sürüyor. 1 ayı geçer.
!ROGStrix! Cezalı 80+ Platinum Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 11,180 En İyi Cevap 7 Reaksiyon skoru 12,000 21 Haziran 2020 #16 hsynsglm77 yazmış: Sağlık ocağı olmaz mı yarın gitsem? Devamı için tıklayın... Olur hocam ama en erken zamanda
hsynsglm77 yazmış: Sağlık ocağı olmaz mı yarın gitsem? Devamı için tıklayın... Olur hocam ama en erken zamanda
H hsynsglm77 80+ Bronze Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 557 Reaksiyon skoru 179 21 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #17 MrReckless yazmış: Yürümende bir sorun olmaz çok. Ama tırnak iyileşmeleri uzun sürüyor. 1 ayı geçer. Devamı için tıklayın... İyi gene bir yerde okudum 12-18 ay arasında çıkar diye okumuştum
MrReckless yazmış: Yürümende bir sorun olmaz çok. Ama tırnak iyileşmeleri uzun sürüyor. 1 ayı geçer. Devamı için tıklayın... İyi gene bir yerde okudum 12-18 ay arasında çıkar diye okumuştum
MrReckless 80+ Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 441 Reaksiyon skoru 184 22 Haziran 2020 #18 hsynsglm77 yazmış: İyi gene bir yerde okudum 12-18 ay arasında çıkar diye okumuştum Devamı için tıklayın... tamamen yenilenmesi evet öyle. ama o acıması ve iyileşme sürecini söyledim ben 1 ay sonra çok fazla acımamaya başlar yani.
hsynsglm77 yazmış: İyi gene bir yerde okudum 12-18 ay arasında çıkar diye okumuştum Devamı için tıklayın... tamamen yenilenmesi evet öyle. ama o acıması ve iyileşme sürecini söyledim ben 1 ay sonra çok fazla acımamaya başlar yani.
H hsynsglm77 80+ Bronze Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 557 Reaksiyon skoru 179 22 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #19 MrReckless yazmış: tamamen yenilenmesi evet öyle. ama o acıması ve iyileşme sürecini söyledim ben 1 ay sonra çok fazla acımamaya başlar yani. Devamı için tıklayın... Anladım teşekkürler
MrReckless yazmış: tamamen yenilenmesi evet öyle. ama o acıması ve iyileşme sürecini söyledim ben 1 ay sonra çok fazla acımamaya başlar yani. Devamı için tıklayın... Anladım teşekkürler
H hsynsglm77 80+ Bronze Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 557 Reaksiyon skoru 179 22 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #20 MrReckless yazmış: tamamen yenilenmesi evet öyle. ama o acıması ve iyileşme sürecini söyledim ben 1 ay sonra çok fazla acımamaya başlar yani. Devamı için tıklayın... bir şey daha soracaktım şimdi yatmadan önce ben bu bezi çıkarayım mı hava alsın mı tırnak?
MrReckless yazmış: tamamen yenilenmesi evet öyle. ama o acıması ve iyileşme sürecini söyledim ben 1 ay sonra çok fazla acımamaya başlar yani. Devamı için tıklayın... bir şey daha soracaktım şimdi yatmadan önce ben bu bezi çıkarayım mı hava alsın mı tırnak?