Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Valla çok güzel olmuş. Gen 3 ile yok satar.
Al sat yapan biri değilseniz kesinlikle gen 3 yeni çıkan Samsung telefonları öneririm. iPhone 15 çöpüne zaten fark atıyor ama tek sorunu al sata gitmez çünkü fiyatı düşüyor ikinci elde.Valla çok güzel olmuş. Gen 3 ile yok satar.
Öff öff öff ateş ediyor aga. Bu sefer de titanyum modası başladı. Sırada ne var acabaValla çok güzel olmuş. Gen 3 ile yok satar.
Ocak gibi durmuyor mu BABDBWBSHAHSHHWSHBu telefon arkaları iyice ankastre setine döndü he 5 tane kamera nedir hocam Allah aşkına.
Kavis gitti yerine şu Samsung'un göz kanatan çerçevesi geldi. A54, S23 FE bakalım S24 serisi de o kalın çerçevelere mahkum kalacak mı. Bir de yabancı kaynaklarda 3X ve 10X'in kalkıp diyafram açıklığı düşük bir 5X gelecek diye söylentiler vardı. Nasıl olacak acaba.Valla çok güzel olmuş. Gen 3 ile yok satar.
Bende s22u var. Problem yaratmıyor.Köşeli telefonlar elde tutmada problem yaratmıyor mu ? Var mı güncel modellerini kullanan biri aydınlatsın.
Valla kavis sevmeyen ve dikdörtgen tasarıma bayılan biri olarak inanılmaz beğendim. Zaten piyasada birbirinin kopyası onlarca telefon var. Biraz farklılığa ihtiyacımız var.<
Kavis gitti yerine şu Samsung'un göz kanatan çerçevesi geldi. A54, S23 FE bakalım S24 serisi de o kalın çerçevelere mahkum kalacak mı. Bir de yabancı kaynaklarda 3X ve 10X'in kalkıp diyafram açıklığı düşük bir 5X gelecek diye söylentiler vardı. Nasıl olacak acaba.
Altın bekliyorumÖff öff öff ateş ediyor aga. Bu sefer de titanyum modası başladı. Sırada ne var acaba
Altın vardır ya Katar, Dubai, BAE de felan. Altın klozet bile var bilir misin?(!)Bende s22u var. Problem yaratmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla kavis sevmeyen ve dikdörtgen tasarıma bayılan biri olarak inanılmaz beğendim. Zaten piyasada birbirinin kopyası onlarca telefon var. Biraz farklılığa ihtiyacımız var.
Altın bekliyorum
Bana düz ekran deme. S6 Edge ile başladı sevdam ....Bende s22u var. Problem yaratmıyor.
Valla kavis sevmeyen ve dikdörtgen tasarıma bayılan biri olarak inanılmaz beğendim. Zaten piyasada birbirinin kopyası onlarca telefon var. Biraz farklılığa ihtiyacımız var.
Altın bekliyorum
Peki uranyum 238'li versiyonları ne zaman gelir.Altın vardır ya Katar, Dubai, BAE de felan. Altın klozet bile var bilir misin?(!)
Hiç gelmez bilePeki uranyum 238'li versiyonları ne zaman gelir.
Şu cihazlara çöp demekten sıkılmayacaksınız değil mi? Bahsettiğin telefon Xiaomi değil, Apple. Birçok konuda öncü oldu, eleştirildi, hemen ardından taklit edildi. Bkz. Titanyum.Al sat yapan biri değilseniz kesinlikle gen 3 yeni çıkan Samsung telefonları öneririm. iPhone 15 çöpüne zaten fark atıyor ama tek sorunu al sata gitmez çünkü fiyatı düşüyor ikinci elde.