Neler Yeni

Titanyum Kasa S24Ultra Videosu Sızdı!

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Baran Kut
Bu telefon arkaları iyice ankastre setine döndü he 5 tane kamera nedir hocam Allah aşkına.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Baran Kut
Köşeli telefonlar elde tutmada problem yaratmıyor mu ? Var mı güncel modellerini kullanan biri aydınlatsın.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
<
Valla çok güzel olmuş. Gen 3 ile yok satar.

Kavis gitti yerine şu Samsung'un göz kanatan çerçevesi geldi. A54, S23 FE bakalım S24 serisi de o kalın çerçevelere mahkum kalacak mı. Bir de yabancı kaynaklarda 3X ve 10X'in kalkıp diyafram açıklığı düşük bir 5X gelecek diye söylentiler vardı. Nasıl olacak acaba.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,006
İsim
Oğuz Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Köşeli telefonlar elde tutmada problem yaratmıyor mu ? Var mı güncel modellerini kullanan biri aydınlatsın.
Bende s22u var. Problem yaratmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

<

Kavis gitti yerine şu Samsung'un göz kanatan çerçevesi geldi. A54, S23 FE bakalım S24 serisi de o kalın çerçevelere mahkum kalacak mı. Bir de yabancı kaynaklarda 3X ve 10X'in kalkıp diyafram açıklığı düşük bir 5X gelecek diye söylentiler vardı. Nasıl olacak acaba.
Valla kavis sevmeyen ve dikdörtgen tasarıma bayılan biri olarak inanılmaz beğendim. Zaten piyasada birbirinin kopyası onlarca telefon var. Biraz farklılığa ihtiyacımız var.

Öff öff öff ateş ediyor aga. Bu sefer de titanyum modası başladı. Sırada ne var acaba
Altın bekliyorum :peepo1:

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,993
İsim
Burak Karadağ

Valla kavis sevmeyen ve dikdörtgen tasarıma bayılan biri olarak inanılmaz beğendim. Zaten piyasada birbirinin kopyası onlarca telefon var. Biraz farklılığa ihtiyacımız var.

Altın vardır ya Katar, Dubai, BAE de felan. Altın klozet bile var bilir misin?(!)

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.

Bana düz ekran deme. S6 Edge ile başladı sevdam :(....

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,006
İsim
Oğuz Oğuz

Mert

80+ Silver
Al sat yapan biri değilseniz kesinlikle gen 3 yeni çıkan Samsung telefonları öneririm. iPhone 15 çöpüne zaten fark atıyor ama tek sorunu al sata gitmez çünkü fiyatı düşüyor ikinci elde.
Şu cihazlara çöp demekten sıkılmayacaksınız değil mi? Bahsettiğin telefon Xiaomi değil, Apple. Birçok konuda öncü oldu, eleştirildi, hemen ardından taklit edildi. Bkz. Titanyum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,774
Üyeler
161,344
Son üye
konsart
Top Bottom