hocam klavye güzel gibi fakat bu siteye hiç güvenemiyorum hiç alışveriş yaptınız mı daha öncedenDAREU EK87 v2- Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Red Switch - Beyaz
DAREU EK87 v2 Mekanik Oyun Klavyesi -2 tarafı RGB şeritli - Kırmızı Switch Arayüz: PC USB bağlantı noktasıDüzen: 87 KEY (US)Anahtar Kapağı: ABS çift enjeksiyonAnahtar: D-Switch KırmzıSürücü: HayırAnahtar Çatışması: N-Anahtar DevirmesiLED Işık: Gökkuşağı/ LED IşıkAğırlık: 936 gBoyut...shop.connectgame.com.tr
Hocam ürün eline ulaşır. Ama siteden aldığınız ürünü garantisiz kabul edin. O konularda yardımcı olmuyorlar, fakat marka ile iletişime geçip iade vesaire alan arkadaşlar var. Ama garanti edemem.hocam klavye güzel gibi fakat bu siteye hiç güvenemiyorum hiç alışveriş yaptınız mı daha önceden
tamam hocam teşekkürler öneriniz içinHocam ürün eline ulaşır. Ama siteden aldığınız ürünü garantisiz kabul edin. O konularda yardımcı olmuyorlar, fakat marka ile iletişime geçip iade vesaire alan arkadaşlar var. Ama garanti edemem.
Apex 3 TKL öneririm şu an fiyatı ne durumda bilmiyorum ben 600 TL'ye çözmüştüm zamanında 4 yıldır kullanıyorum muazzam klavyetamam hocam teşekkürler öneriniz için
baktım hocam 2k biraz daha biriktirip alınır aslında steelseries kalitesi şaşmazApex 3 TKL öneririm şu an fiyatı ne durumda bilmiyorum ben 600 TL'ye çözmüştüm zamanında 4 yıldır kullanıyorum muazzam klavye
hocam membranmış bu mekanik değilApex 3 TKL öneririm şu an fiyatı ne durumda bilmiyorum ben 600 TL'ye çözmüştüm zamanında 4 yıldır kullanıyorum muazzam klavye
Doğru hocam unuttum onu fakat membran da kötü değildir su geçirmezbaktım hocam 2k biraz daha biriktirip alınır aslında steelseries kalitesi şaşmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam membranmış bu mekanik değil