Çözüldü✓ tkl mekanik klavye önerisi

stabilizerleri derken hocam neyi kastediyorsunuz pek anlamıyorum da.
Büyük ve uzun tuşlarda bulunan dengeliyicilerden çok yay ses geliyordu. Veya ben daha önce GMK67 g,b, klavyeler kullandığım için buna geçince böyle oldu bilmiyorum.

YK830 aldım ben açıkçası stabilizerleri ve klavye ses yalıtımı pek hoşuma gitmedi. Diğeri hakkında bilgim yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+ şeklinde olan tüm switchler ile uyar. Piyasada bulunan keycaplerin %98'i ile uyar yani.
hocam merhaba bir şey soracağım. klavye üzerindeki ekrana gif ekleyebiliyor muyuz ?
siteye yeni bi kurulum linki geldi acaba güncelleme tarzı mıdır merak ettim fikriniz var mı?

hocam merhaba bir şey soracağım. klavye üzerindeki ekrana gif ekleyebiliyor muyuz ?
siteye yeni bi kurulum linki geldi acaba güncelleme tarzı mıdır merak ettim fikriniz var mı?
Evet gif koyabilirsin driver üzerinden. Güncelleme gelmiş olabilir daha fazla özelleştirme için.

Evet gif koyabilirsin driver üzerinden. Güncelleme gelmiş olabilir daha fazla özelleştirme için.
hocam merhaba. klavyem geldi şu anda kullanıyorum ancak gif koyamıyorum. resim olarak kalıyor bir sebebi var mı acaba?

hocam merhaba. klavyem geldi şu anda kullanıyorum ancak gif koyamıyorum. resim olarak kalıyor bir sebebi var mı acaba?
her gif olmuyor öyle duymuştum farklı gifler dene
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

belki en ve boyuna göredir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,388
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri