Neler Yeni

Öneri TKL red switch klavye önerisi

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan P
Steam ID
steamcommunity.com/id/kaanitoxd
Bütçe
1500
küçük olması dışında fazla aradığım bir özellik yok birde fps oyunları oynadığım için red switch daha mantıklı olur baktığımda ucuz çin klavyeleri ile gamepower gibi markaların arasında fark yok gibi duruyor o yüzden şu klavyede karar kıldım daha iyi önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,797
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Ajazz ak680 'e de bakabilirsin

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan P
Steam ID
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Arnold Ciwardagexer

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan P
Steam ID
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende yooso ile arasında kalmıştım peki ben bu çinli klavyelerde driver yüklemeden kullansam bir fark olur mu? Bazı klavye üreticilerinin uygulamalarında virüs çıkıyormuş da pek güven vermiyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belki çok önerilen bir klavye değil ama markası iyi olduğundan g413 tkl se öneririm
marka klavyeler gereksiz pahalı gibi geliyor,bana uzun ömürlü olsun yeter yoksa şuan inca klavye kullanıyorum ve razer olsaydı da fazla fark etmezdi günün sonunda moba oyuncusu olmadığım için

Bende yooso ile arasında kalmıştım peki ben bu çinli klavyelerde driver yüklemeden kullansam bir fark olur mu? Bazı klavye üreticilerinin uygulamalarında virüs çıkıyormuş da pek güven vermiyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

marka klavyeler gereksiz pahalı gibi geliyor,bana uzun ömürlü olsun yeter yoksa şuan inca klavye kullanıyorum ve razer olsaydı da fazla fark etmezdi günün sonunda moba oyuncusu olmadığım için
Karar senin kararın çünkü yurt dışından alırsan mecbur hotswap alırsın uzun ömürlü olması için ama Logitech'in garanti servisi de kötü değildir.

Hasan_Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Hasan Enes
İlgilendiği Kategoriler
.
Instagram
.
Steam
.
Facebook
.
Discord
.
Reddit
.
RK61 Kullanıyorum memnunum

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan P
Steam ID
Karar senin kararın çünkü yurt dışından alırsan mecbur hotswap alırsın uzun ömürlü olması için ama Logitech'in garanti servisi de kötü değildir.
Aliexpress klavyeleri daha mantıklı geliyor type c hotswap falan olduğu için insanlar bantlarla kablolarla deli gibi modluyorlar belki gelecekte eskimeye başlayınca bende öyle yaparım gibi duruyor tabi alternatifler için de teşekkürler o zaman ben yooso alayım hem metal olduğu için daha uzun ömürlü gibi duruyor

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Arnold Ciwardagexer
Aliexpress klavyeleri daha mantıklı geliyor type c hotswap falan olduğu için insanlar bantlarla kablolarla deli gibi modluyorlar belki gelecekte eskimeye başlayınca bende öyle yaparım gibi duruyor tabi alternatifler için de teşekkürler o zaman ben yooso alayım hem metal olduğu için daha uzun ömürlü gibi duruyor
Z686 metal değildir. Metal istiyorsanız z11 alabilirsiniz. Programa gelince, program kullanmanıza gerek yok. Bildiğim kadarıyla programda sadece rgb ses modu var bir de makro var.

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan P
Steam ID
Z686 metal değildir. Metal istiyorsanız z11 alabilirsiniz. Programa gelince, program kullanmanıza gerek yok. Bildiğim kadarıyla programda sadece rgb ses modu var bir de makro var.
Metal faceplate yazıyor zaten bu fiyata metal bulmak imkansızdır z11e de baktım z868 ile aynı gibiler z868 daha popüler olduğu için ona yönelmiştim

Ekler

• F263D083-9EE9-4DE3-B2D0-6AD6BF7B2327.jpeg
    F263D083-9EE9-4DE3-B2D0-6AD6BF7B2327.jpeg
    228.7 KB · Hit: 20
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,061
Üyeler
168,729
Son üye