Bunu öğrenmenin tek çözümü beklemek....Bu müjde bize yansımaz, merak etmeyin.
Ülkenin kaç milyarını enerjiye harcadığını biliyor musun?Neyse bir şey demek istemiyorum artık bezdim çünküBu müjde bize yansımaz, merak etmeyin.
Gelecek olan haberi bekleyelim, o zaman konuşuruz. Ayrıca boşuna sinirlenmenize gerek yok.Ülkenin kaç milyarını enerjiye harcadığını biliyor musun?Neyse bir şey demek istemiyorum artık bezdim çünkü
Gelecek olan haberi bekleyelim, o zaman konuşuruz. Ayrıca boşuna sinirlenmenize gerek yok.
Sinirlenmedim sitem etiim.
Emin ol ekonomiyi kendileri için kullansalar İHA - SİHA olmazdı kendi arabamızı yapamazdık ha soran olursa ekonomiyi kendileri için kullanıyor dersiniz(!)Yav bilader sen kimi yiyosun tapıyosunuz siz tapıyosunuz ne düzelmesi ekonomiyi kendileri için kullanıyorlar yaw sen ne diyorsun (!)
yıllar sonra sonunda milli araba...Emin ol ekonomiyi kendileri için kullansalar İHA - SİHA olmazdı kendi arabamızı yapamazdık ha soran olursa ekonomiyi kendileri için kullanıyor dersiniz(!)
Size diyeceğim sadece BEKLEYİNDolar ve Düşmek yan yana mı? Yok hocam hayatta olmaz.
müjdeden sonra bu konu altında buluşalım bakalım düşecek mi.Size diyeceğim sadece BEKLEYİN