velihanxxx
80+
- Reaksiyon skoru
- 98
arkadaşlar arkadaşım ve ben 2 kişiyiz youtubeden tlauncher arkadaşlar birlikte oynama nasıl yapılır diye videolar izledik ama yapamadık mala anlatır gibi anlatırmısınız
sanırım banada bu anlatım şekli lazımarkadaşlar arkadaşım ve ben 2 kişiyiz youtubeden tlauncher arkadaşlar birlikte oynama nasıl yapılır diye videolar izledik ama yapamadık mala anlatır gibi anlatırmısınız
istediğimiz sürümde oynayabiliyormuyuzAternos kullanın 2GB veriyor
evet ama hocam tüm oyuncular oyundan çıkınca sunucu kapanıyoristediğimiz sürümde oynayabiliyormuyuz
Seçerek evetistediğimiz sürümde oynayabiliyormuyuz
Ben bu gibi işler için vds satın alma taraftarıyım aternos aniden kapanabilir ve çok build yaptığınız da sunucu çökebilir, çok plugin yüklerseniz de aynı şekilde. İşlemci vermiyor aternos sadece 2gbevet ama hocam tüm oyuncular oyundan çıkınca sunucu kapanıyor
arkadaşlar arkadaşım ve ben 2 kişiyiz youtubeden tlauncher arkadaşlar birlikte oynama nasıl yapılır diye videolar izledik ama yapamadık mala anlatır gibi anlatırmısınız
o nedir hocamSeçerek evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben bu gibi işler için vds satın alma taraftarıyım
Uzaktan makine kullanarak sunucu açıyorsun 7/24 aktif oluyoro nedir hocam
işlemci kendi işlemcimi kullansamSeçerek evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben bu gibi işler için vds satın alma taraftarıyım aternos aniden kapanabilir ve çok build yaptığınız da sunucu çökebilir, çok plugin yüklerseniz de aynı şekilde. İşlemci vermiyor aternos sadece 2gb
Olur ama arkadaşın bağlanamaz, localhosttan açarişlemci kendi işlemcimi kullansam
2 gb 2 kişi için yeterli olur mu açıkçası çok fazla build yapmayız ama ben hep arkadaşım ile birlikte minecraftta minas tirith ve ayrık vadi yapmak istemişimdirUzaktan makine kullanarak sunucu açıyorsun 7/24 aktif oluyor