Neler Yeni

Tlauncher Arkadaşlarıma skinim Alex olarak gözüküyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Eray Van
bilgisayarına mining yapıyor tlauncher haberin olsun
Hocam siz daha 2022 çıkan bir yalana mı uyuyorsunuz? Eğer öyle bir şey olsaydı şuana kadar sistemim patlamıştı zaten sistemi 1 ay önce aldım ve aldığım gün Counter Strike 2 ve Tlauncher oldu sizcede bu mining olayında bir yalan yokmu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam siz daha 2022 çıkan bir yalana mı uyuyorsunuz? Eğer öyle bir şey olsaydı şuana kadar sistemim patlamıştı zaten sistemi 1 ay önce aldım ve aldığım gün Counter Strike 2 ve Tlauncher oldu sizcede bu mining olayında bir yalan yokmu?
Ayrıca bundan önceki sistemimdede Tlauncheri kullanıyordum ve bir mining söz konusu değil

Gurkanpiro

80+ Platinum
casus yazılım var knk bende cok kullandım tlauncher

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Eray Van
Konuyu değiştirmektense yardım etmeye ne dersin artık?
Teşekkürler hocam konuyu toparlamaya yardım ettiğiniz için.

Dostum adam pcyi almış fakat minecrafta ayıracak bir bütçeainin olmaması gayet normal. Arkadaşlarınızla açtığınız severlere SkinsRestorer pluginini eklerseniz düzelecektir.
Hocam Ben Benim sunucumda oynamıyorum 400-500 kişili sunucularda oynuyorum yinede birgün lazım olursa onu dneeyeceğim iyi günler.

Shourd

80+ Gold
Oyunun kendi optifinesini kullanıyor isen sunucularda insanlar senin skinini göremez
yo kulanıyorum oyunun kendi optfine sürümünü ver arkadaşlarımla sw açtığımda görüyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Eray Van
yo kulanıyorum oyunun kendi optfine sürümünü ver arkadaşlarımla sw açtığımda görüyorlar
Hocam bende Optifinesiz mcde de gözükmüyor çözümü varmı? (ben kendim görüyorum ama diğer kullanıcılar göremiyor

Shourd

80+ Gold
casus yazılım var knk bende cok kullandım tlauncher
tlauncherde bi sorun yok ya ben tamamiyle kendim baktım bi kulanıcısı olarak içini araştırdım kendi yükledikleri javada casus yazılım dolu en az 4 tane bunuda kendi jawasını temizleyip sıfırdan temiz bi java kurdum problem kalmadı

Hocam bende Optifinesiz mcde de gözükmüyor çözümü varmı? (ben kendim görüyorum ama diğer kullanıcılar göremiyor
optifine ile deneyin belki işe yarar ha olmaz ise şunu tiklemeyi unutmayın yoksa gözükmez tlauncheri açtığınızda mcyi başlatmadan sol alta hesaplar var onun tikli olduğuna emin olun

Gurkanpiro

80+ Platinum
tlauncherde bi sorun yok ya ben tamamiyle kendim baktım bi kulanıcısı olarak içini araştırdım kendi yükledikleri javada casus yazılım dolu en az 4 tane bunuda kendi jawasını temizleyip sıfırdan temiz bi java kurdum problem kalmadı

optifine ile deneyin belki işe yarar ha olmaz ise şunu tiklemeyi unutmayın yoksa gözükmez tlauncheri açtığınızda mcyi başlatmadan sol alta hesaplar var onun tikli olduğuna emin olun
dogru yaptıgınız ama kımse ugrasmaz bence

Shourd

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Eray Van

Hocam ben forge kurdum ayrı bir optifine indirdim oyuna girdim eklentilere tıkladım ama o optifineyi kuramadım nasıl kurarım oyunun içinden?

Shourd

80+ Gold
Hocam ben forge kurdum ayrı bir optifine indirdim oyuna girdim eklentilere tıkladım ama o optifineyi kuramadım nasıl kurarım oyunun içinden?
eğer modlu oynuyorsanız forgeoptifine kurun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,217
Üyeler
168,907
Son üye
Limon kız.
Top Bottom