Yardım TLOU 2 %1 ve %0.1 FPS değerleri normal mi?

Oyunu 1080p DLAA ve V-Sync + G-Sync ile sabit 171 fps alıyorum.
Alıntıyı görüntüle

Grafik ayarları şunlar dışında hepsi en düşükte veya kapalı. Ek olarak son sürüm DLSS swapper ile kullanıyorum. Reflex açık + Boost.
Alıntıyı görüntüle

İşlemci: R7 9700X.
Ekran kartı: RTX 5070.
Bellek: 32GB
Depolama: 990 PRO
Normal gibi dünde biri yazdı ama bende RTX4080 var DLSS ile 160-170 fps alıyorum 2K ekranda DLAA yapıyorum görüntü kalitesi için 130FPS alıyorum ama bana RTX5070 ve 5080de 130-140 kareleri aldım yazıyorlar. Üstellik 2K bile değil
İlginç geldi

Normal gibi dünde biri yazdı ama bende RTX4080 var DLSS ile 160-170 fps alıyorum 2K ekranda DLAA yapıyorum görüntü kalitesi için 130FPS alıyorum ama bana RTX5070 ve 5080de 130-140 kareleri aldım yazıyorlar. Üstellik 2K bile değil
İlginç geldi
Baya bi ayar yaptım hocam. Ayrıca monitörüm 180hz olduğu için yırtılma olmasın diye limitledim yoksa 300den fazla fps alıyorum.

Oyunu 1080p DLAA ve V-Sync + G-Sync ile sabit 171 fps alıyorum.
Alıntıyı görüntüle

Grafik ayarları şunlar dışında hepsi en düşükte veya kapalı. Ek olarak son sürüm DLSS swapper ile kullanıyorum. Reflex açık + Boost.
Alıntıyı görüntüle

İşlemci: R7 9700X.
Ekran kartı: RTX 5070.
Bellek: 32GB
Depolama: 990 PRO
Zevkine karışamam ama, bu şekilde oyun oynanmamalı. Çok hantal bir oyunda 170 kare alıp napıcaksın? doku kalitesini düşük almışşın, oyunun doku kalitesi mükemmel gözükürken bu zevki tatmıyorsun. DLSS swapper kullanmana gerek yok oyunun DLSS4 desteği mevcut zaten. Benim gibi 60 a kitleyip gamepad ile oyna demiyorum ama bu takıntılık hiç normal değil, gereksiz masrafa bile sokar adamı.

Zevkine karışamam ama, bu şekilde oyun oynanmamalı. Çok hantal bir oyunda 170 kare alıp napıcaksın? doku kalitesini düşük almışşın, oyunun doku kalitesi mükemmel gözükürken bu zevki tatmıyorsun. DLSS swapper kullanmana gerek yok oyunun DLSS4 desteği mevcut zaten. Benim gibi 60 a kitleyip gamepad ile oyna demiyorum ama bu takıntılık hiç normal değil, gereksiz masrafa bile sokar adamı.
Düşük değil? Efekt dokusu sadece alev, duman gibi detaylarla alakalı ve neredeyse hiç farketmiyor. Ayrıca DLAA kullanıyorum zaten. Son sürüm kullanmak daha iyi oluyor. Birde oyunun nesi hantal? Zaten gamepadle oynuyorum 😃

anasayfayı doldurmak istiyor nedense
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ban hayırlı olsun
Forumda toplu kıyım yapmışlar baktığım konuların hepsinde cezalı adam dolu.

Geri