- Reaksiyon skoru
- 107
TN panel monitör siparişi verdim. Oyun oynayan biriyim. Kötü bir şey mi TN panel?
Hikayeli nasıl yani kanka? Birde IPS ile ne fark var arasında?FPS oynuyorsan sorun olmaz ama hikayeli oyunlarda va ıps olması daha iyi.
IPS renkleri daha canlı veriyor. Hangi monitörü almıştınız?Hikayeli nasıl yani kanka? Birde IPS ile ne fark var arasında?
Renk kalitesi berbat, gözü diğer panellere göre bir tık yoruyor denebilir.TN panel monitör siparişi verdim. Oyun oynayan biriyim. Kötü bir şey mi TN panel?
Hikayeli nasıl yani kanka? Birde IPS ile ne fark var arasında?
Herkes yazdı yazmama gerek kalmadı önerim va veya ıps alman.Hikayeli nasıl yani kanka? Birde IPS ile ne fark var arasında?
Normal kullaniciysan kötü Va ve Ips paneller varken alınmaz profesyoneller aliyor diyorlarda o kadar mı profesyonelsiniz yani bence zirva renk doygunluğu canlilik varken Tn panel ne ya.TN panel monitör siparişi verdim. Oyun oynayan biriyim. Kötü bir şey mi TN panel?
LED denilen ne oluyor peki kankaTn ile IPS paneli yan yana görme fırsatım oldu baya fark var. Sanki çözünürlük artmış sandım