TN Panelmi va Panel mi İPS Panelmi

ElyyaK

80+ Silver
Reaksiyon skoru
372
ben genellikle fps oyunu cs valo oynuyorum dıger oyunlarda oynuyorum ama onlardan çok bu oyunları oynuyorum şimdi bana en rahat en performans vercek panel hangisidir artık karar vermek istiyorum herkes onu bunu diyince kararsızlığım uzuyor artık net bilgi istiyorum alacagım çünkü 165hz 1ms monitör var va panel onu mu almalıyım yoksa 144hz 1ms ips panel onu mu almalıyım yada 165hz 1ms tn panel nedenleriyle birlikte açıklarmısınız ?

165hz va panel benim tercihim
Eğer ips panel 165hz 1ms olsaydı onu seçerdim.

144hz + ips panel
(144hz ile 165hz arasındaki fark bile hissedilmez)

ben genellikle fps oyunu cs valo oynuyorum dıger oyunlarda oynuyorum ama onlardan çok bu oyunları oynuyorum şimdi bana en rahat en performans vercek panel hangisidir artık karar vermek istiyorum herkes onu bunu diyince kararsızlığım uzuyor artık net bilgi istiyorum alacagım çünkü 165hz 1ms monitör var va panel onu mu almalıyım yoksa 144hz 1ms ips panel onu mu almalıyım yada 165hz 1ms tn panel nedenleriyle birlikte açıklarmısınız ?
eğer profesyonelseniz fps oyunlarında sadece oyun için alacaksanız TN

yine 2 seçenek doğdu :D kararsızımmmmm

144hz ips aradaki 20 fpsi anlayamazsın zaten bence çünkü 30-50 gibi değil

ama profesyonel değil de günlük hayatta da kullanacağım derseniz ips bence

IPS panelin renkleri canlı ancak FPS oyunu için pek gerekli değil bence üstelik 144 Hz olması birazcık kötü olur FPS için, bence 165 Hz VA al.

Modele bağlı. Bazı modellerde renk ve başka sorunlar var.

tn görüntüsü leş diyorlar zevk alamazsın diyorlar yani yıne kararsızım
Tn panel zaten canlı renk bile vermiyor. Bazı oyunlar için renk önemli o yüzden kesinlikle ips panel tercih et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,497
Üyeler
184,940
Son üye
talikoyuriko
Geri