Neler Yeni

Tn/va/ıps,tepkime süresi,hz yardımınız lazım arkadaşlar.

unfaitful

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
muhammet özdemir
Arkadaslar Tn/va/ıps,tepkime süresi,hz monitör alırken dikkat edilcek birçok nokta var ve açıkçası tam anlamda hangisi ne işe yarıyor bilmiyorum bir oyuncu olarak pc'ye fiyat performans bir monitör alırken neyi dikkate almalıyım?

Emre Baş

80+ Gold
Va tn demek panel renkleri ve canlılığını etkiler Va oyuncu için idelar Hz tazeleme hızı en önemli unsurdan MS ise tazeleme hızı ne kadar az o kadar iyi

memoliady

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
mehmet adıyman
en yüksek mhz değerini al

unfaitful

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
muhammet özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçeni söyler misin?Her şey önemli.
Bütçem 1000 tl civarı ama f/p yani 800 liraya iyisi varsa onu 1200 tl f/p kacmıcak bir üründür denk gelir o bütçeyi ayarlamak bu civar hocam.

unfaitful

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
muhammet özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Va tn demek panel renkleri ve canlılığını etkiler Va oyuncu için idelar Hz tazeleme hızı en önemli unsurdan MS ise tazeleme hızı ne kadar az o kadar iyi
Hz ve ms anladıgım kadarıyla en önemli dikkat etçeğim gerisi paneller estetik kısmı va tn doğrumu anladım?

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU
Tn panel kesinlikle anlamı tavsiye etmem. Bütçene göre alabileceğin IPS ve VA panel 144 HZ 1 MS monitörler bulunuyor. Oyun için istiyorsan VA panel almanı öneririm. Bende VA panel ürün arıyorum zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Mustafa Köse
Arkadaslar Tn/va/ıps,tepkime süresi,hz monitör alırken dikkat edilcek birçok nokta var ve açıkçası tam anlamda hangisi ne işe yarıyor bilmiyorum bir oyuncu olarak pc'ye fiyat performans bir monitör alırken neyi dikkate almalıyım?
Merhaba oyun ağırlıklı düşüyorsan çokta takılma panele ama ıps panel ve va panel tn panele göre daha iyi ler renkler olarak ben sana iki tane monitör önere bilirim bu konuda VP249QGR IPS PANEL VG24VQ VA PANEL iki de asusun iki de çok iyi özelliklere sahip bakmanı tavsiye ederim.

unfaitful

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
muhammet özdemir
Merhaba oyun ağırlıklı düşüyorsan çokta takılma panele ama ıps panel ve va panel tn panele göre daha iyi ler renkler olarak ben sana iki tane monitör önere bilirim bu konuda VP249QGR IPS PANEL VG24VQ VA PANEL iki de asusun iki de çok iyi özelliklere sahip bakmanı tavsiye ederim.
Cok tesekkur ederim kıymetli bilgileriniz için bakıyorum hemen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,921
Üyeler
167,904
Son üye
kagezava
Top Bottom