Arkadaslar Tn/va/ıps,tepkime süresi,hz monitör alırken dikkat edilcek birçok nokta var ve açıkçası tam anlamda hangisi ne işe yarıyor bilmiyorum bir oyuncu olarak pc'ye fiyat performans bir monitör alırken neyi dikkate almalıyım?
Bütçem 1000 tl civarı ama f/p yani 800 liraya iyisi varsa onu 1200 tl f/p kacmıcak bir üründür denk gelir o bütçeyi ayarlamak bu civar hocam.bütçeni söyler misin?Her şey önemli.
Hz ve ms anladıgım kadarıyla en önemli dikkat etçeğim gerisi paneller estetik kısmı va tn doğrumu anladım?Va tn demek panel renkleri ve canlılığını etkiler Va oyuncu için idelar Hz tazeleme hızı en önemli unsurdan MS ise tazeleme hızı ne kadar az o kadar iyi
Evet ama panel fark yaratır Va veya ıps almaya çalışınHz ve ms anladıgım kadarıyla en önemli dikkat etçeğim gerisi paneller estetik kısmı va tn doğrumu anladım?
Merhaba oyun ağırlıklı düşüyorsan çokta takılma panele ama ıps panel ve va panel tn panele göre daha iyi ler renkler olarak ben sana iki tane monitör önere bilirim bu konuda VP249QGR IPS PANEL VG24VQ VA PANEL iki de asusun iki de çok iyi özelliklere sahip bakmanı tavsiye ederim.Arkadaslar Tn/va/ıps,tepkime süresi,hz monitör alırken dikkat edilcek birçok nokta var ve açıkçası tam anlamda hangisi ne işe yarıyor bilmiyorum bir oyuncu olarak pc'ye fiyat performans bir monitör alırken neyi dikkate almalıyım?
Cok tesekkur ederim kıymetli bilgileriniz için bakıyorum hemen.Merhaba oyun ağırlıklı düşüyorsan çokta takılma panele ama ıps panel ve va panel tn panele göre daha iyi ler renkler olarak ben sana iki tane monitör önere bilirim bu konuda VP249QGR IPS PANEL VG24VQ VA PANEL iki de asusun iki de çok iyi özelliklere sahip bakmanı tavsiye ederim.