- Reaksiyon skoru
- 128
Öneri bekliyorum ve hangisi daha iyidir cevaplarsanız sevinirim
TN panel 24 inç 165 hz 0.5 MS mi ıps panel 24 inç 144hz 1ms
çokça ps4 oyunu ve fps oynayacağımUst duzey oyuncu degilsen TN panel onermem, renk canliligi bakimdan pek iyi degil,
kavisli seviyosan AOC C24G1Öneri bekliyorum ve hangisi daha iyidir cevaplarsanız sevinirim
Uncharted battlefield warzone last of us valorant (az ) falanYani sadece CS ve tarzı oyunlar oynuyosan TN al (önermem).
Ama hikayeli oyunlar felan oynuyorsan IPS al.
Benim tercihim IPS 24' 144hz 1ms olurdu.
Yani 144hz 1ms alın zaten aradaki 21hz i fazla hisstemezsinizUncharted battlefield warzone last of us valorant (az ) falan
Curved mı alayım düz müYani 144hz 1ms alın zaten aradaki 21hz i fazla hisstemezsiniz
Düz alın hocam. Curved monitörlerde birçok sorun oluşabiliyor ayrıca bu forumda curved kullananlardan bazıları keşke almasaydım diyor. @enisberberr @Yasin ÇelikCurved mı alayım düz mü
Yani ben yerinizde olsam düz alırdım aklınız da herhangi bir model varmı isterseniz farklı bir konu açıp monitör önerisi de isteyebilirsinizCurved mı alayım düz mü
zaten çokça açtım ama Asus vg249q düşündüm ben başka o fiyata iyi model varsaYani ben yerinizde olsam düz alırdım aklınız da herhangi bir model varmı isterseniz farklı bir konu açıp monitör önerisi de isteyebilirsiniz
İyi düşünmüşsünüz bende onu almayı düşünüyorum bütçeyi ayarlayabilirsemzaten çokça açtım ama Asus vg249q düşündüm ben başka o fiyata iyi model varsa