Va tn ve ıps ortası tarzı bişey ne adam gibi tepkimesi vardır nede renk tonları
tn hızlı tepkime çok kötü renk tonları
ıps mükemmel renkler aşık olunası manzaralar gecikmeli görüntü
Va tn ve ıps ortası tarzı bişey ne adam gibi tepkimesi vardır nede renk tonları
tn hızlı tepkime çok kötü renk tonları
ıps mükemmel renkler aşık olunası manzaralar gecikmeli görüntü
Acer KG241QS 23.6" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Acer KG241QS 23.6" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
online dediğin rekabetçi oynayacaksan benim fikrim TN al hızlı tepkime alırsın IPS zaten alma çok yavaş ama ikisinden de azar azar olsun renk de olsun hız da olsun azar azar diyorsan dengeli olarak VA al
Hocam bu soru biraz size bağlı.TN panelde renkler çok kötü gözükür ama cs de rakipler daha hızlı görünür.VA panelde ise TN panelden daha iyi renk tonu ama IPS panelden daha kötü renk tonu var.Gecikmeside gayet günümüzde normal 1 MS monitörler mevcut ama Freesync ile aynanda açamıyorsunuz çoğunda.IPS panelde ise gecikme biraz daha söz konusu olabilir ama insan gözüyle 1 MS ile 4 MS algılayamaz.IPS panelde renk tonu daha güzel gözükür.Ben VA panel öneririm çünkü arada sırada hikayeli oyunlarda oynucaksınız.
online dediğin rekabetçi oynayacaksan benim fikrim TN al hızlı tepkime alırsın IPS zaten alma çok yavaş ama ikisinden de azar azar olsun renk de olsun hız da olsun azar azar diyorsan dengeli olarak VA al