Neler Yeni

TNS Pro 2. Jenerasyon alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Cemal Berke Çil
Merhabalar uzun araştırmalar sonucunda 13500 TL'ye bu modeli almakta karar kıldım. Aslında kafamda 2 model daha vardı biri FURYGAN Shard diğeri Rebelhorn Vandal fakat çok uzun süredir stoklarda yok ve stok yenilemesi de yapılmadı ne zaman stokları yenilenecek o da şüpheli. Bu sebeple seviye 2 korumalara sahip ve deri olan TNS Pro'yu almayı düşünüyorum. Ama aklımda birkaç soru var kışın kullanımda üşütür mü? Su geçirir mi? kağıt üstünde çok kaliteli mont ama kullanıcı yorumu pek yok forumlarda gerçekten de kaliteli bir mont mu emin olamadım. Benim için 3 mevsim sıkıntısız kullanayım yeterli zaten yaz ayı için ayrı bir mont alacağım hava kanalları olan ve fileli. Bu montu kış, sonbahar ve ilkbahar aylarında kullanmak için alıyorum. 9.000-15.000 fiyat bandında da seviye 2 sırt, dirsek ve omuz korumalara sahip çok fazla alternatif yok. Uzunca bir araştırma yapan herkes bu montlar arasında kalır bunlara bir de SHIMA Solid 2.0 eklenir başka da model yok zaten. Siz ne düşünüyorsunuz TNS Pro alınır mı?

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Soner
kardeşim tam da aynı konuyu açacaktım fakat girayhan ın ban yedigini görünce geri sildim açmadan :) aynı ürünü düşünüyorum bende bu fiyata sanırım tr de deri mont yok. yurtdışından arkadaş ile getirtebilirim ancak orada da asagı yukarı aynı fiyatlar deri montlar bilemedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Cemal Berke Çil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kardeşim tam da aynı konuyu açacaktım fakat girayhan ın ban yedigini görünce geri sildim açmadan :) aynı ürünü düşünüyorum bende bu fiyata sanırım tr de deri mont yok. yurtdışından arkadaş ile getirtebilirim ancak orada da asagı yukarı aynı fiyatlar deri montlar bilemedim
ya aslında fcmoto'da çok güzel ürünler var ama 30 euro kanunu ve artan vergilerle astarı yüzünden pahalıya geliyor. Eldeki seçenekler de benim yukarda yazdıklarım kalıyor. Tabi arkadaşın ile getirtebilirsen orası ayrı. Çok güzel olur senin için aynı paraya daha kaliteli ürünler alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben çarşambaya kadar kesin olarak birini seçip siparişimi vereceğim o zamana kadar bilgi toplamaya çalışıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,847
Üyeler
160,150
Son üye
Destructor28
Top Bottom