Heisenberke
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Cemal Berke Çil
Merhabalar uzun araştırmalar sonucunda 13500 TL'ye bu modeli almakta karar kıldım. Aslında kafamda 2 model daha vardı biri FURYGAN Shard diğeri Rebelhorn Vandal fakat çok uzun süredir stoklarda yok ve stok yenilemesi de yapılmadı ne zaman stokları yenilenecek o da şüpheli. Bu sebeple seviye 2 korumalara sahip ve deri olan TNS Pro'yu almayı düşünüyorum. Ama aklımda birkaç soru var kışın kullanımda üşütür mü? Su geçirir mi? kağıt üstünde çok kaliteli mont ama kullanıcı yorumu pek yok forumlarda gerçekten de kaliteli bir mont mu emin olamadım. Benim için 3 mevsim sıkıntısız kullanayım yeterli zaten yaz ayı için ayrı bir mont alacağım hava kanalları olan ve fileli. Bu montu kış, sonbahar ve ilkbahar aylarında kullanmak için alıyorum. 9.000-15.000 fiyat bandında da seviye 2 sırt, dirsek ve omuz korumalara sahip çok fazla alternatif yok. Uzunca bir araştırma yapan herkes bu montlar arasında kalır bunlara bir de SHIMA Solid 2.0 eklenir başka da model yok zaten. Siz ne düşünüyorsunuz TNS Pro alınır mı?