Kesin bir bilgi bulamadım bende Chatgpt'ye sordum:
ToastNotificationManagerCompat, genellikle Android uygulama geliştirme ile ilişkilendirilen bir sınıftır, ancak bir bilgisayar ortamında bu terimle karşılaşmanız muhtemelen Android uygulama geliştirmeyle ilgili bir araç ya da kütüphane dosyasına işaret ediyor olabilir. Bu sınıf, Android'deki "toast" bildirimlerini yönetmek için kullanılır; yani kullanıcıya ekranda kısa süreli, dikkat çekici bildirimler göstermeyi sağlar.
Ancak, bilgisayarınızda ToastNotificationManagerCompat adlı bir dosyanın bulunması, muhtemelen Android ile ilgili bir geliştirme ortamının veya bir uygulamanın parçasıdır. Eğer bu dosya Windows işletim sisteminde yer alıyorsa, bunun Android Studio gibi bir geliştirme ortamı veya Android uygulamasıyla ilgili bir bileşen olma olasılığı vardır.
Eğer bu dosyanın sisteminizde varlığından şüphe ediyorsanız ve ne işe yaradığını bilmiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Dosyanın konumunu kontrol edin: Dosyanın bulunduğu klasörü inceleyin. Bu, uygulamanın hangi yazılımla ilişkili olduğunu anlamanıza yardımcı olabilir.
Antivirüs taraması yapın: Dosyanın güvenli olduğundan emin olmak için bir antivirüs programıyla tarama yapın.