Neler Yeni

ToastNotificationManagerCompat dosyası nedir.

omela

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
omer fidan
ToastNotificationManagerCompat boyle bir dosya var pcde nedir? acaba bu dosya.

Farex

80+ Silver
ToastNotificationManagerCompat sınıfı, Microsoft.Toolkit.Uwp.Notifications namespace'inde bulunur ve tost bildirimlerini göndermek ve yönetmek için kullanılır. Bu sınıf, tüm türlerdeki uygulamalar için tost bildirimlerini gönderme ve yönetme yeteneğini sağlar, özellikle Win32 non-MSIX/sparse uygulamalar için de geçerlidir
Bu sınıfın bazı temel özellikleri ve yöntemleri şunlardır:
Create: Bir tost bildirimi oluşturur. Uninstall: Uygulamanız kaldırıldığında, tost bildirimleri ve bildirimle ilgili kaynakları temizlemek için kullanılır. OnActivated: Kullanıcı bir tost bildirimini veya bildirim düğmesini tıkladığında tetiklenen olaydır
Kısacası önemli bir dosya ve sys logları kategorisine girer. Windows ile alakalı fakat exe ile bitiyorsa replika bir virüs olma ihtimali mevcuttur.

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Kesin bir bilgi bulamadım bende Chatgpt'ye sordum:
ToastNotificationManagerCompat, genellikle Android uygulama geliştirme ile ilişkilendirilen bir sınıftır, ancak bir bilgisayar ortamında bu terimle karşılaşmanız muhtemelen Android uygulama geliştirmeyle ilgili bir araç ya da kütüphane dosyasına işaret ediyor olabilir. Bu sınıf, Android'deki "toast" bildirimlerini yönetmek için kullanılır; yani kullanıcıya ekranda kısa süreli, dikkat çekici bildirimler göstermeyi sağlar.

Ancak, bilgisayarınızda ToastNotificationManagerCompat adlı bir dosyanın bulunması, muhtemelen Android ile ilgili bir geliştirme ortamının veya bir uygulamanın parçasıdır. Eğer bu dosya Windows işletim sisteminde yer alıyorsa, bunun Android Studio gibi bir geliştirme ortamı veya Android uygulamasıyla ilgili bir bileşen olma olasılığı vardır.

Eğer bu dosyanın sisteminizde varlığından şüphe ediyorsanız ve ne işe yaradığını bilmiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

Dosyanın konumunu kontrol edin: Dosyanın bulunduğu klasörü inceleyin. Bu, uygulamanın hangi yazılımla ilişkili olduğunu anlamanıza yardımcı olabilir.

Antivirüs taraması yapın: Dosyanın güvenli olduğundan emin olmak için bir antivirüs programıyla tarama yapın.

omela

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
omer fidan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dosyatı sildim ama kasperskyle taratmıştım ve bi şey çıkmadı

Top Bottom