Vatan.Delisi
80+ Bronze
Evet yorumları okudum aklıma ilk gelen zamanında devrim araçlarına yapılanlar hazır almak varken ne gerek vardı yapmaya
MaviEvet arkadaşlar TOGG'un seri üretim hattından ilk çıkan aracı bu akşam CEO tarafından incelenecek. İçeriden çok bilgi geliyor bana.
Akşam , çıkan ilk aracın modelini ve ne renk olacağını sizlerle paylaşacağım. Ama renk tahminlerinizi alabilirim
Hadi bakalımMavi
Suv
Dış kaplaması çok kötü be.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Neden Almanya diyecek arkadaşlar için birkaç açıklama yapayım.
Araçlar birçok testten geçerler en soğuklardan (Kutupta) en sıcaklara (Afrika'da) ve en son araçlar Almanya'nın Nürburgring pistine getirilir ve alt takımlara son ayarlar ve konfigürasyonlar yapılır. En iyi şartlar oradadır. Toyota'dan tutun Ferrari'ye kadar hepsi oraya gider.
Zaten o standardı yakalarsak direk ülke olarak 10level atlarız her konuda.TOGG'un tüm üretim bantlarını üreten firmada staj yaptım (otomotiv mühendisliği okuyorum) Ciddi bir çalışma var ve gerçekten bitti sayılır tüm hatlar. Gizli bilgilerde edindim medyaya yansımayan fakat burada paylaşamam. Ek olarak şuan ki aracın üretiminin gecikmesinin en büyük nedeni, TR de ki fason üreten tedarikçiler. Araç yerli olsun diye fason denilen( her hangi küçük veya büyük hammadde , parça vb.) parçaların tedariği Türk firmalardan yapılıyor. Fakat Türk tedarikçileri devamlı olarak kalite kontrol standartlarını sağlamayan ürün gönderiyor. Bizim mühendisler de parçaları kabul etmeyince süreç uzuyor. Kısacası keşke Ülkemizdeki tedarikçi firmalar bakkal gibi değil de profesyonel çalışsalar.
900k dan satılacağı söylendiAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Neden Almanya diyecek arkadaşlar için birkaç açıklama yapayım.
Araçlar birçok testten geçerler en soğuklardan (Kutupta) en sıcaklara (Afrika'da) ve en son araçlar Almanya'nın Nürburgring pistine getirilir ve alt takımlara son ayarlar ve konfigürasyonlar yapılır. En iyi şartlar oradadır. Toyota'dan tutun Ferrari'ye kadar hepsi oraya gider.
Yakışmadı TeslaDış kaplaması çok kötü be.
Seri Üretime başlandı mı demek oluyor buEvet arkadaşlar TOGG'un seri üretim hattından ilk çıkan aracı bu akşam CEO tarafından incelenecek. İçeriden çok bilgi geliyor bana.
Akşam , çıkan ilk aracın modelini ve ne renk olacağını sizlerle paylaşacağım. Ama renk tahminlerinizi alabilirim
Üretim hattinin kusursuz bir halde çalışıp araç üretebileceğini ilk kez test edecekler diyebilirizSeri Üretime başlandı mı demek oluyor bu
Mavi
Suv
Beyaz SUV çıktı arkadaşlar. Fotosu da geldi ama atamamEvet arkadaşlar TOGG'un seri üretim hattından ilk çıkan aracı bu akşam CEO tarafından incelenecek. İçeriden çok bilgi geliyor bana.