Neler Yeni

TOGG, Almanya'da test için görüntülendi!

Vatan.Delisi

80+ Bronze
Evet yorumları okudum aklıma ilk gelen zamanında devrim araçlarına yapılanlar hazır almak varken ne gerek vardı yapmaya

Kontfire

80+ Silver
Evet arkadaşlar TOGG'un seri üretim hattından ilk çıkan aracı bu akşam CEO tarafından incelenecek. İçeriden çok bilgi geliyor bana.

Akşam , çıkan ilk aracın modelini ve ne renk olacağını sizlerle paylaşacağım. Ama renk tahminlerinizi alabilirim 😄

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Şöyle bir baktım da millet kafayı yemiş. Bu yorumlar nedir ya? Ulan bir işe girişmiş insanlar bir şeyler yapmaya çalışmış ve başarmak üzereler, bu arabayı erdoğan yapmadı ki bu arabayı hükümet yapmadı ki, siz hükümete olan kininizi arabaya kusuyorsunuz, bu ülke bu kafa yapısında ki insanlar yüzünden geri adım atmaya mahkumdur. Kendinize gelin ve arabaya sahip çıkın. Bir sürü malzeme dışardan alındı bu nasıl yerli diyen bebeler için söylüyorum gidin ve dünya markası firmaların kaç tanesi işe başladığın da %100 kendi ürünlerini kullanmış, şuan hala dünya markası olup dışarıdan aldığı malzeme ve materyaller ile üretim yapan firmalar var. Allah aşkına şu cahiliyet kirini üzerinizden atın.

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Neden Almanya diyecek arkadaşlar için birkaç açıklama yapayım.

Araçlar birçok testten geçerler en soğuklardan (Kutupta) en sıcaklara (Afrika'da) ve en son araçlar Almanya'nın Nürburgring pistine getirilir ve alt takımlara son ayarlar ve konfigürasyonlar yapılır. En iyi şartlar oradadır. Toyota'dan tutun Ferrari'ye kadar hepsi oraya gider.
Dış kaplaması çok kötü be.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
TOGG'un tüm üretim bantlarını üreten firmada staj yaptım (otomotiv mühendisliği okuyorum) Ciddi bir çalışma var ve gerçekten bitti sayılır tüm hatlar. Gizli bilgilerde edindim medyaya yansımayan fakat burada paylaşamam. Ek olarak şuan ki aracın üretiminin gecikmesinin en büyük nedeni, TR de ki fason üreten tedarikçiler. Araç yerli olsun diye fason denilen( her hangi küçük veya büyük hammadde , parça vb.) parçaların tedariği Türk firmalardan yapılıyor. Fakat Türk tedarikçileri devamlı olarak kalite kontrol standartlarını sağlamayan ürün gönderiyor. Bizim mühendisler de parçaları kabul etmeyince süreç uzuyor. Kısacası keşke Ülkemizdeki tedarikçi firmalar bakkal gibi değil de profesyonel çalışsalar.
Zaten o standardı yakalarsak direk ülke olarak 10level atlarız her konuda.

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Neden Almanya diyecek arkadaşlar için birkaç açıklama yapayım.

Araçlar birçok testten geçerler en soğuklardan (Kutupta) en sıcaklara (Afrika'da) ve en son araçlar Almanya'nın Nürburgring pistine getirilir ve alt takımlara son ayarlar ve konfigürasyonlar yapılır. En iyi şartlar oradadır. Toyota'dan tutun Ferrari'ye kadar hepsi oraya gider.
900k dan satılacağı söylendi

kennyR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Evet arkadaşlar TOGG'un seri üretim hattından ilk çıkan aracı bu akşam CEO tarafından incelenecek. İçeriden çok bilgi geliyor bana.

Akşam , çıkan ilk aracın modelini ve ne renk olacağını sizlerle paylaşacağım. Ama renk tahminlerinizi alabilirim 😄
Seri Üretime başlandı mı demek oluyor bu :p

Sylamorph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Furkan Türk
5 yıldır çıkacak bir 5 yıl daha bekleyelim ddd

Kontfire

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç