Neler Yeni

TOGG, Almanya'da test için görüntülendi!

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,926
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
bir arabaya benzeticem ama benzetemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Neden Almanya diyecek arkadaşlar için birkaç açıklama yapayım.

Araçlar birçok testten geçerler en soğuklardan (Kutupta) en sıcaklara (Afrika'da) ve en son araçlar Almanya'nın Nürburgring pistine getirilir ve alt takımlara son ayarlar ve konfigürasyonlar yapılır. En iyi şartlar oradadır. Toyota'dan tutun Ferrari'ye kadar hepsi oraya gider.
Niye bu arabanın rengi kışkırtma yapılan Türk youtuber arabası gibi var mı bi nedeni mantıklı açıklaması falan merak ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiçbir zaman 2021 de yola çıkacak denmedi başından beri 2022 son çeyrekte çıkacağı planlandı. Şuan insanlar 1 milyona Tucson Peugeot 3008 5008 alıyor buna neden 1 milyon vermesinler. Ayrıca ihracat kısmında var ülkede alan olmasa da yurtdışına satılır ve GSMH artırılabilir. Amerika'da herkes Teslaya binmiyor, ya da İtalya da herkes Ferrari ye binmiyor ayrıca Trilyon dolarlık Apple 15 yıldır elektrikli araç çıkarmayı planlıyor ama henüz çıkaramadı. Gereksiz muhalifliği bırakıp, iyi şeylere de iyi demek lazım.😂
Kardeşim bir Almanın rahatça BMW Mercedes alabildiği gibi benim insanım bu arabayı alabilecek mi ? Evet alabilir yerli üretimdir sonuna kadar desteklerim yok alamaz dersen yine desteklerim ama yerli üretimden falan bahsetme bana
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaplamayı bir tek ben mi sevdim farklı bir hava katmış
Kışkırtmaya uğramış Türk youtuber arabası gibi olmuş

Son düzenleme:

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Niye bu arabanın rengi kışkırtma yapılan Türk youtuber arabası gibi var mı bi nedeni mantıklı açıklaması falan merak ettim
Rengi belli olmadığı için ve detaylar test aşamasında belli olmasın diye yapılan bir kaplama. Her araç test aşamasında böyle kaplanır.

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Güzel araç olacak inşallah hayırlısıyla bir çıksa da test sürüşüne gitsek :)

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Araçlar birçok testten geçerler en soğuklardan (Kutupta) en sıcaklara (Afrika'da) ve en son araçlar Almanya'nın Nürburgring pistine getirilir ve alt takımlara son ayarlar ve konfigürasyonlar yapılır. En iyi şartlar oradadır. Toyota'dan tutun Ferrari'ye kadar hepsi oraya gider.
allah nazarlardan saklasın

Mr. A.G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Arda Can
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Tekerleri bana mı çok küçük geldi sadece bi garip duruyorlar

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
kerim
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Dogruda gine biz yapmısız arabayı türk milletti gormeden alman görüyor ben bişe anlamadım söksjsjsjsjsjsjs

Top Bottom