NaberlaneNEsbAtUr
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,989
bir arabaya benzeticem ama benzetemiyorum
Niye bu arabanın rengi kışkırtma yapılan Türk youtuber arabası gibi var mı bi nedeni mantıklı açıklaması falan merak ettimAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Neden Almanya diyecek arkadaşlar için birkaç açıklama yapayım.
Araçlar birçok testten geçerler en soğuklardan (Kutupta) en sıcaklara (Afrika'da) ve en son araçlar Almanya'nın Nürburgring pistine getirilir ve alt takımlara son ayarlar ve konfigürasyonlar yapılır. En iyi şartlar oradadır. Toyota'dan tutun Ferrari'ye kadar hepsi oraya gider.
Kardeşim bir Almanın rahatça BMW Mercedes alabildiği gibi benim insanım bu arabayı alabilecek mi ? Evet alabilir yerli üretimdir sonuna kadar desteklerim yok alamaz dersen yine desteklerim ama yerli üretimden falan bahsetme banaHiçbir zaman 2021 de yola çıkacak denmedi başından beri 2022 son çeyrekte çıkacağı planlandı. Şuan insanlar 1 milyona Tucson Peugeot 3008 5008 alıyor buna neden 1 milyon vermesinler. Ayrıca ihracat kısmında var ülkede alan olmasa da yurtdışına satılır ve GSMH artırılabilir. Amerika'da herkes Teslaya binmiyor, ya da İtalya da herkes Ferrari ye binmiyor ayrıca Trilyon dolarlık Apple 15 yıldır elektrikli araç çıkarmayı planlıyor ama henüz çıkaramadı. Gereksiz muhalifliği bırakıp, iyi şeylere de iyi demek lazım.![]()
Kışkırtmaya uğramış Türk youtuber arabası gibi olmuşkaplamayı bir tek ben mi sevdim farklı bir hava katmış
Rengi belli olmadığı için ve detaylar test aşamasında belli olmasın diye yapılan bir kaplama. Her araç test aşamasında böyle kaplanır.Niye bu arabanın rengi kışkırtma yapılan Türk youtuber arabası gibi var mı bi nedeni mantıklı açıklaması falan merak ettim
allah nazarlardan saklasınAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Araçlar birçok testten geçerler en soğuklardan (Kutupta) en sıcaklara (Afrika'da) ve en son araçlar Almanya'nın Nürburgring pistine getirilir ve alt takımlara son ayarlar ve konfigürasyonlar yapılır. En iyi şartlar oradadır. Toyota'dan tutun Ferrari'ye kadar hepsi oraya gider.
Tekerleri bana mı çok küçük geldi sadece bi garip duruyorlarAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
SUPRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABunu alacığıma giderim 150 km toyota supra alırım daha iyi 1,5 m hayatta hak etmez
Dogruda gine biz yapmısız arabayı türk milletti gormeden alman görüyor ben bişe anlamadım söksjsjsjsjsjsjsAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Konuyu neden hortlattınızTekerleri bana mı çok küçük geldi sadece bi garip duruyorlar
Hortlamamış?Konuyu neden hortlattınız
doğru demişEn son bir uzman 1 milyondan aşağı olmaz demişti.