Evde şarj ederseniz togg çok avantajlı, fakat dışarıda şarj ederseniz km 2 TL'ye yakın yakıyorBeyler, Opel Mokka'yı araştırdım bir kaç tanıdık almış (doktor ve mühendis) gayet beğendiklerini söylediler acaba Mokka yerine TOGG daha mantıklı olmaz mı? Elektrikli nasıl olsa ve akaryakıttan daha tasarruflu. TOGG'un orta paketini düşünmüyor değilim. Nasıl olsa arabayı artık herkes gördü tanıdı (yakından göremeyenler de oldu ama sonuçta çok şikayet çıkmadı) Siz ne dersiniz? Bu arada kullanan ve test sürüşü yapan arkadaşlar var ise eksi ve artılarını belirtebilir mi?
V1 RWD Standart Menzil 1.227.500 ₺ V2 RWD Standart Menzil 1.329.500 ₺ V2 RWD Uzun Menzil 1.563.500 ₺
Mokkayıda dışarıda çok görmüyorum, hemen elden çıkaramassınız bence, çok tutulmadı sanırımBeyler, Opel Mokka'yı araştırdım bir kaç tanıdık almış (doktor ve mühendis) gayet beğendiklerini söylediler acaba Mokka yerine TOGG daha mantıklı olmaz mı? Elektrikli nasıl olsa ve akaryakıttan daha tasarruflu. TOGG'un orta paketini düşünmüyor değilim. Nasıl olsa arabayı artık herkes gördü tanıdı (yakından göremeyenler de oldu ama sonuçta çok şikayet çıkmadı) Siz ne dersiniz? Bu arada kullanan ve test sürüşü yapan arkadaşlar var ise eksi ve artılarını belirtebilir mi?
V1 RWD Standart Menzil 1.227.500 ₺ V2 RWD Standart Menzil 1.329.500 ₺ V2 RWD Uzun Menzil 1.563.500 ₺
kral togg bulamazsın 1 yıl sonraya anca sıra verirlerBeyler, Opel Mokka'yı araştırdım bir kaç tanıdık almış (doktor ve mühendis) gayet beğendiklerini söylediler acaba Mokka yerine TOGG daha mantıklı olmaz mı? Elektrikli nasıl olsa ve akaryakıttan daha tasarruflu. TOGG'un orta paketini düşünmüyor değilim. Nasıl olsa arabayı artık herkes gördü tanıdı (yakından göremeyenler de oldu ama sonuçta çok şikayet çıkmadı) Siz ne dersiniz? Bu arada kullanan ve test sürüşü yapan arkadaşlar var ise eksi ve artılarını belirtebilir mi?
https://teyit.org/analiz/toggun-motorlu-tasitlar-vergisi-oranlariyla-ilgili-iddialarNormal versiyonunun vergisi yüksek değil, teslanın performans serisinde çok vergi var, Toggun da 400 beygir çift motor olanında vergi çok olacak ama o satışa çıkmadı daha.
Edit: 6 bin küsür bir şeymiş vergisi, aynı segment benzinlilerden az bile.
Siteden alıntı:https://teyit.org/analiz/toggun-motorlu-tasitlar-vergisi-oranlariyla-ilgili-iddialar
Nasıl 6 bin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
En düşüğe göre mi 6 acaba, diyorum ya bunlarda vergilendirme sistemi çok saçma