elektrikli bir araba alacagiz yakin zamanda, tesla ve togg arasinda kalmistik. toggun 12 ay 0 faiz kampanyasi biraz daha avantajli geldi. v1 uzun menzil ve v2 uzun menzilin arasindaki farki bilen birisi bizi aydinlatabilir mi?
Ağırlık dışında fark yok diye anladım, teşekkür ederim.Şuan vadedilen menzilden 100km direkt kafadan silmen gerekiyor çoğu elektrikli arabada wltp değerine ancak çok sabırlı ve performanslı kullanılmadan erişelebilir diye düşünüyorum kısa menzilde tam kaç km vaad edildiğini bilemiyorum ama uzun menzil için kışın ortalama 300-350 havalar düzeldiğinden beride 400-450 arası görüyorum.
Tabiiki bunlar şehir içi değerleri şehir dışı işleri çok oluyorsa zamanla elektrikli araba yorucu olabiliyor ama iş yeri veya konutta şarj etme imkanı olucaksa ve alış nedeni ekonomik olmasıysa normal menzilde olsa elektrikli araba şehir içinde çok uygun tavsiyemdir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Buda sorunun asıl cevabı sanırım
Ben ikisinide uzun menzil yazdığınızı görmemişim pardon teknik özellik olarak çok fark yok sanırım genel ve temel fark tasarımsal olarak sanırımAğırlık dışında fark yok diye anladım, teşekkür ederim.
Jantlar koltuklar felan değişiyor diye biliyomAğırlık dışında fark yok diye anladım, teşekkür ederim.