Neler Yeni

TOGG T10X V2 alınır mı?

Merhaba arkadaşlar togg t10x v2 almayı düşünüyoruz kullanlarınız var mı yazılım ve menzil olarak nasıl eksileri vs. nelerdir

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
Ali Gezen
Merhaba arkadaşlar togg t10x v2 almayı düşünüyoruz kullanlarınız var mı yazılım ve menzil olarak nasıl eksileri vs. nelerdir
54 bin kmde var kullanıyoruz 1-1.5 yıldır. Yazılım sıkıntısı yaşamadım hiç. Akıp gidiyor araba çok rahat. Bugün şarjım %20'di 1 saatte 100 yaptım 760 liraya. Eksisine gelecek olursak şarj istasyonu bulmak sıkıntı sıra oluyor. Ya erkenden randevu alacaksın ya da kendi evine yaptıracaksın bir tane. Alınır bence.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,170
İsim
Hacı
54 bin kmde var kullanıyoruz 1-1.5 yıldır. Yazılım sıkıntısı yaşamadım hiç. Akıp gidiyor araba çok rahat. Bugün şarjım %20'di 1 saatte 100 yaptım 760 liraya. Eksisine gelecek olursak şarj istasyonu bulmak sıkıntı sıra oluyor. Ya erkenden randevu alacaksın ya da kendi evine yaptıracaksın bir tane. Alınır bence.
1 kilometre yolu kaç liraya gidiyor?

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
Ali Gezen
Ha birde bazı şarj istasyonlarında sıkıntı yaşıyoruz arada. Örneğin bugün Zes'te şarjı takıyorsun fakat görmüyor arabayı. Servisi arayıp sorduk istasyonla alakalı arabalık bir şey yok dediler. Sök tak yapınca çalışıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 kilometre yolu kaç liraya gidiyor?
Hiç bakmadım ama 1-1.5 tl civarı olması lazım. Uzun menzili 700-800 liraya şarj oluyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyvallah hocam çok teşekkür ederim
1.5M krediden faydalanıp almayı düşünüyoruz. O da sanırım v2 için geçerli konfigüre edilmiş araçlarda v2 var direk ordan alalım diyoruz

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
Ali Gezen
Rica ederim

1.5M krediden faydalanıp almayı düşünüyoruz. O da sanırım v2 için geçerli konfigüre edilmiş araçlarda v2 var direk ordan alalım diyoruz
Hocam bizde aynı şekil yaptık yoksa hybrid suv tercih edecektik ama kredinin baya yardımı oldu.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Rica ederim

Hocam bizde aynı şekil yaptık yoksa hybrid suv tercih edecektik ama kredinin baya yardımı oldu.
Evet hocam kredisi cazip kıldığı için yöneldik şuan bizde
Eyvallah çok sağolun

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
Ali Gezen
Evet hocam kredisi cazip kıldığı için yöneldik şuan bizde
Eyvallah çok sağolun
Hayırlı olsun hocam şimdiden. Eğer alırsanız ayarlarda geri kazanç gibisinden bir ayar var. Ayağı gazdan çektiğin gibi frenliyor. Balatalarada çok zarar veriyor o ayarı kapatın bence.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
okr
Hayırlı olsun hocam şimdiden. Eğer alırsanız ayarlarda geri kazanç gibisinden bir ayar var. Ayağı gazdan çektiğin gibi frenliyor. Balatalarada çok zarar veriyor o ayarı kapatın bence.
geri kazançta balataları kullanmaması lazım hocam? motor freni yaparak bataryalara geri güç kazandırmıyor mu bu sistem. ilk defa sizden duyuyorum. normalde elektrikli araçlarda balata kullanımı çok az.

kuzeykore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
adem
Hocam pek anlamam ama kullanan birini görmüştüm sürekli şarjı bitiyor uzun yola çıkamıyorsun eğer şehir içi için alıcaksan mantıklı olabilir ama kesinlikle uzun mesafe aracı değilmiş

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
Ali Gezen
geri kazançta balataları kullanmaması lazım hocam? motor freni yaparak bataryalara geri güç kazandırmıyor mu bu sistem. ilk defa sizden duyuyorum. normalde elektrikli araçlarda balata kullanımı çok az.
Dediğin gibide olabilir ama çok ağırlaştırıyor arabayı. Kapatmak daha iyi bence.

Hocam pek anlamam ama kullanan birini görmüştüm sürekli şarjı bitiyor uzun yola çıkamıyorsun eğer şehir içi için alıcaksan mantıklı olabilir ama kesinlikle uzun mesafe aracı değilmiş
V1 ile kesinlikle uzun yol yapılmaz ama V2 full şarj ile çıkabiliyorsunuz. Yol uzunsa 30 dakka 1 saat mola mecbur. Elektrikli araba sonuçta. Yakıt masrafını baya kısıyor.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,600
İsim
Oğuz Oğuz
Kurumsal mısınız?

FuReS34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmu
Rejeneratif fren şehiriçi hem büyük konfor hem tüketimi düşürür hem de balata ömrünü kat kat uzatır. Tek gaz pedalı kullanarak aracı duracak seviyeye kadar yavaşlatma kontorlüne sahipsin. Zararlı filan yazmışlar gülünç :)). Aracı bir sene kullandım. Şehiriçi tavsiye ederim. İlk sene alanlardandım. Yazılım konusunda ilk alanlara güncellemeler geç geliyor maalesef. Yeni satın alanlar aracı en güncel haliyle satın almış oluyor. Araç araba anlamında çok güzel. Kabin sessizliği, konforu, güven verişi vs.. Ödeme şartları da çok çok makul. Ama binlerce araç sattığı İstanbul'da hala servis ağı yeterli değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,135
Üyeler
169,080
Son üye
cekmis7997
Top Bottom