Sir Cem T-oker
80+ Gold
halk binsin diye değil. yerli araba yaptık demek için yapıldı.Ama bu otomobil tüm halk arabaya binsin diye yapıldı bro parası olana değil
halk binsin diye değil. yerli araba yaptık demek için yapıldı.Ama bu otomobil tüm halk arabaya binsin diye yapıldı bro parası olana değil
Nasıl kötü demiyor ya. 50 tane haber yaptılar kötülemek için.Dostum zaten sorun ordaya kimse arabaya kotu demiyor ama ekonomi mahfolmusken kimse arabayi kaile almiyor
Haklısın ama yapacak bir şey yok, yeni yatırım ve ekonominin halini biliyoruz zaten. Cumhurbaşkanı bile az önce fiyatını duyurmadı, martta ne olur bilemeyiz dedi resmen .Ama bu otomobil tüm halk arabaya binsin diye yapıldı bro parası olana değil
Alakası yok. Bu marka hem o yüzden hem yerli marka olsun ithalat azalsın diye yapıldı. Ama bu araba değil. Bu araba c suv. Alt segment bi ara değilAma bu otomobil tüm halk arabaya binsin diye yapıldı bro parası olana değil
1M şuan da eskisi kadar büyük bir para değil. Araba şuan çıksa en az 100 bin kişi rahatlıkla alabilicek bir seviyede. Hangi şehrin bayisine koyarsan koy arabayı anında biter ve sipariş bile alınır.Ne kadar olur mesela 1m deil 900k mı şakamısın bro 1m lan 1m kim aliyor malum partinin pudra sekercilerimi malum partinin kacakcilarımi hangi memur aliyor bunu hadi asgari ucretliyi gectim
Hocam sizcede normal değilmi fiyat verilmemesi daha satış stratejisi açısından hiç bir ürtici firma daha 5 6 ay sonrası için fiyat vermezHaklısın ama yapacak bir şey yok, yeni yatırım ve ekonominin halini biliyoruz zaten. Cumhurbaşkanı bile az önce fiyatını duyurmadı, martta ne olur bilemeyiz dedi resmen .
Ben bu arkadasin arkasindayimKonuyu açan arkadaşın bir kaç mesajına baktım kafa yapısı belli. tartışılacak biri değil.
Size de tavsiye ediyorum.
Az önce tanıtımın gerisini izliyordum aynı şey benim de aklıma geldi. Evet normal bence de, düzeltmiş olayım.Hocam sizcede normal değilmi fiyat verilmemesi daha satış stratejisi açısından hiç bir ürtici firma daha 5 6 ay sonrası için fiyat vermez
Aynen zora gelince hakaret edersin aklınca...Konuyu açan arkadaşın bir kaç mesajına baktım kafa yapısı belli. tartışılacak biri değil.
Sizin gibiler yüzünden ülke gelişemiyor. Her konuya siyasi bakarsanız nasıl gelişsinKonuyu açan arkadaşın bir kaç mesajına baktım kafa yapısı belli. tartışılacak biri değil.
Haber ette sonraki modelde senin parana göre belirleriz yerliliğiniDiğer konuda belirttiğim gibi 120k birim para ile hazır bekliyorum sipariş vermek için. Benim birim param yetmicekse boşa tatava yapmayın yerli ve milli diye.