Neler Yeni

Togg tartışması hakkında

YazılımKafa

80+ Silver

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Ama bu otomobil tüm halk arabaya binsin diye yapıldı bro parası olana değil
Haklısın ama yapacak bir şey yok, yeni yatırım ve ekonominin halini biliyoruz zaten. Cumhurbaşkanı bile az önce fiyatını duyurmadı, martta ne olur bilemeyiz dedi resmen :D.

YazılımKafa

80+ Silver
Ama bu otomobil tüm halk arabaya binsin diye yapıldı bro parası olana değil
Alakası yok. Bu marka hem o yüzden hem yerli marka olsun ithalat azalsın diye yapıldı. Ama bu araba değil. Bu araba c suv. Alt segment bi ara değil

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Ne kadar olur mesela 1m deil 900k mı şakamısın bro 😂 1m lan 1m kim aliyor malum partinin pudra sekercilerimi malum partinin kacakcilarımi hangi memur aliyor bunu hadi asgari ucretliyi gectim
1M şuan da eskisi kadar büyük bir para değil. Araba şuan çıksa en az 100 bin kişi rahatlıkla alabilicek bir seviyede. Hangi şehrin bayisine koyarsan koy arabayı anında biter ve sipariş bile alınır.

şahin doğan

80+ Platinum
Konuyu açan arkadaşın bir kaç mesajına baktım kafa yapısı belli. tartışılacak biri değil.
Size de tavsiye ediyorum.

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Muhammed yılmaz
Haklısın ama yapacak bir şey yok, yeni yatırım ve ekonominin halini biliyoruz zaten. Cumhurbaşkanı bile az önce fiyatını duyurmadı, martta ne olur bilemeyiz dedi resmen :D.
Hocam sizcede normal değilmi fiyat verilmemesi daha satış stratejisi açısından hiç bir ürtici firma daha 5 6 ay sonrası için fiyat vermez

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Hocam sizcede normal değilmi fiyat verilmemesi daha satış stratejisi açısından hiç bir ürtici firma daha 5 6 ay sonrası için fiyat vermez
Az önce tanıtımın gerisini izliyordum aynı şey benim de aklıma geldi. Evet normal bence de, düzeltmiş olayım.

YazılımKafa

80+ Silver
Konuyu açan arkadaşın bir kaç mesajına baktım kafa yapısı belli. tartışılacak biri değil.
Aynen zora gelince hakaret edersin aklınca...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizin gibiler yüzünden ülke gelişemiyor. Her konuya siyasi bakarsanız nasıl gelişsin

thematty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Matty Man
ben togg u desteklemiyorum, her parçası farklı yerden ve milli araba olacak kapasitede değil diyenler kimler? var mı böyle bir arkadaşımız. Hadi yazsın bekliyorum.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Diğer konuda belirttiğim gibi 120k birim para ile hazır bekliyorum sipariş vermek için. Benim birim param yetmicekse boşa tatava yapmayın yerli ve milli diye.

YazılımKafa

80+ Silver
Diğer konuda belirttiğim gibi 120k birim para ile hazır bekliyorum sipariş vermek için. Benim birim param yetmicekse boşa tatava yapmayın yerli ve milli diye.
Haber ette sonraki modelde senin parana göre belirleriz yerliliğini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,295
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom