Neler Yeni

Togg tartışması hakkında

ESTAROSSA58

80+ Bronze
1M şuan da eskisi kadar büyük bir para değil. Araba şuan çıksa en az 100 bin kişi rahatlıkla alabilicek bir seviyede. Hangi şehrin bayisine koyarsan koy arabayı anında biter ve sipariş bile alınır.
Dostum anlamamakta ısrar ediyorsun ama anlatayım 1m eskisi gibi olmasada hala çok para kazanırken zor ama ederi yok evet ekonomi okadar berbat durumdaki neredeyse tum arabalar 1m in ustunde ama bu kolay kazanildigi anlmina gelmiyor ulkenin durumu ise sadece yüzde biri bile zengin olsa bu inanılmaz sayılarda insani temsil ediyor ancak boyle sacma bir fikirle one atlıyana kadar git ulkedeki asgari ucretlilerin issizlerin oranina bak evet araç çok güzel evet garcekten yapilan iş güzel ama bu ekonomide ise rezillik hiç kusura bakmayın bu araba araba yapalim die deil baska amaçlar gudulerek yapilan bir proje e siz şakşakcılar oldugu surecede amacina ulasiyor omrunuzun yarisini bie eve duger yarisini da bir arabaya yatirmada basarilar

şahin doğan

80+ Platinum
7bin dolara 525 ler var 7k dolara mustang var bunlarda yerli konumlarına göre
7 bin dolar ne eder diye hesaplarsak 130K edermiş. Senin parandan fazla para vererek alıyorlar.
Diye cevap gelirse şaşırma. :kekw:

YazılımKafa

80+ Silver
7bin dolara 525 ler var 7k dolara mustang var bunlarda yerli konumlarına göre
Kardeşim o ekonomiyle ilgili. Ekonomi kötü diye olayı farklı yerlere çekmenin anlamı yok

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,693
İsim
Yavuz
Neyin kafası bu? Milletimiz güzel bi iş çıkarmış. Gurur duyacağınıza kötü pahalı falan diyorsunuz. Diğer markaların %100 kendi ürettiği parçaları mi kullanıyor sanıyorsunuz? Bırakın bu işleri.

YazılımKafa

80+ Silver

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kardeşim o ekonomiyle ilgili. Ekonomi kötü diye olayı farklı yerlere çekmenin anlamı yok
Vergisi otv si kdv si verginin vergisi eklenmi üstünd 20x dolardan tr TL'ye çevrilmiş suv larla rekabet edilecek diyor. Ama çıkıpta bir Allahın kulu neden dolardan kdvsi ötv den çevrilmiş araçlarla aynı para demiyor.

YazılımKafa

80+ Silver
Beklerim şerefini namusunu köşe ye bırakıp tartışmaya giren milletten.
Şunu gördüm ya. Kardeşim lütfen bana birdaha yazma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vergisi otv si kdv si verginin vergisi eklenmi üstünd 20x dolardan tr TL'ye çevrilmiş suv larla rekabet edilecek diyor. Ama çıkıpta bir Allahın kulu neden dolardan kdvsi ötv den çevrilmiş araçlarla aynı para demiyor.
Son olarak yazayım. C suvlar la rekabet edecek diyor. Elektrik li c suvlarla değil. Aradaki farka dikkat et.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yazmanasana bilader bana 2sn önce yazma dedin şizofrenmisin.

MYSTIC

80+ Silver
Ne kadar olur mesela 1m deil 900k mı şakamısın bro 😂 1m lan 1m kim aliyor malum partinin pudra sekercilerimi malum partinin kacakcilarımi hangi memur aliyor bunu hadi asgari ucretliyi gectim
Aynen zaten Türkiye'de sadece memurlar yaşıyor.Turkiyede 370 küsur OSB var.Ve özel şirketlerin hepsinin de OSBde olmadığını biliyorsan bir sürü kişi çıkıyor zaten.Alabilecek baya kişi var.

WhoCares

80+ Gold
yetkili kişiler zaten söyledi araç sadece türkiye için üretilmedi bu yüzden diğer elektronik araç piyasasında olan araçlara yakın fiyatlandırması olacak diye o yüzden çok heves etmeyin yerli milli hede hödö diye :kekw::kekw::kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,293
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom