Ana Konu TOGG 'un hem model adı hemde fiyatları açıklandı

Elektrik şarj istasyonu alt yapısı olarak çok gerideyiz. İstanbuldan yola çıkan biri Ankaraya kadar şarj sorunu yaşamaz ama Ankaradan sonra doğu taraflarına gittikçe şarj edecek yer bulamaz. Erzurumlu olarak ve her yaz İstanbul-Erzurum arası şahsi araç ile yol yapan biriyim. Benzin istasyonu konusunda bile Erzuruma yaklaştıkça benzin istasyonu bulmak bir hayli zor oluyor.

ben araştırmadan söyliyim teslanın sadece bataryası 540kg imiş

1678708022915.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elektrik şarj istasyonu alt yapısı olarak çok gerideyiz. İstanbuldan yola çıkan biri Ankaraya kadar şarj sorunu yaşamaz ama Ankaradan sonra doğu taraflarına gittikçe şarj edecek yer bulamaz. Erzurumlu olarak ve her yaz İstanbul-Erzurum arası şahsi araç ile yol yapan biriyim. Benzin istasyonu konusunda bile Erzuruma yaklaştıkça benzin istasyonu bulmak bir hayli zor oluyor.
evet istanbul ankara ve büyük şehirler için okey ancak karadenize giderken ve doğu tarafı için benzinliklerin bir an önce yenilenmesi şart gibi hocam

Pininfarina'nın tasarladığı SUV elektrikli araçlar 1.8-2 ton arasıydı herhalde. Togg'un da o civarda olacağını düşünüyorum 3 ton çok fazla.
Arkadaşım 3 ton olacak demedim 3 tona yaklaşır dedim. 2500 olur 2700 olur. Tesla Model X 2.5 ton

Geri