- Konu Sahibi Konu Sahibi
Beyin israfı olur.beyin nakli yaptırmamız
Beyin israfı olur.beyin nakli yaptırmamız
harbi aga işte bu elemanlar siyaseti ekonomiyi tiktoktan izledikleri icin olabiliyorBazı insanlar bu projeyi parti işine döküyorlar hala acıyorum onlara. Hala asgari ücretli adam nasıl alsın diye soranlar var bu aracın gelirleriyle beyin nakli yaptırmamız gerekiyor milletçe bu insanlara.
yapılmayan bir şey için çok peşin konuşuyorsunuz her zaman her şeyde yaptığınız gibi hele bi satışlar başlasın sonra konuşalımTogg oyuncak diyenler, fabrikası yapılmaz diyenler, seri üretime geçmez diyenler nerede acaba?
Allah hayırlısını nasip etsin. Kör gözlerin de içinde bulunduğu karanlığı sürdürsün. Amin.
%60 yerliydi diye hattrliyorumdaha araba tanıtıldığı zamanlarda parçalarının italyadan ithal edildiğinin iddiaları çıkmaya başlamıştı bile ne yerlisi parçaları yurtdışından getirip monte ettikten sonra excalibur adında laptop satan casperdan ne farkı var bunun
Almanya'da hangi asgari ücretli 55.000€'dan başlayan Mercedes EQB aracını alabiliyor?Almanya da en düşük maaşlı kişi onların arabası olan Mercedesi rahat şekilde alıyor bizim asgari ücretli Tofaş bile alamıyor
Zafer partisi remix oh yeahharbi aga işte bu elemanlar siyaseti ekonomiyi tiktoktan izledikleri icin olabiliyor
Karalama değil. Bir kısım bu algı yönetimini hazırlıyor. Onlar ilk girişimi yaptıktan sonra bu algıya maruz kalanlar düşünüyor ve mantıklı geliyor. İşte sonrasında yazanlar genelde algıya inanmış normal insanlar.Karalamaya Devam %90 ÖRÜMCEK KAFALI CHP LIDIR
Niye alamıyorlar kardeşim şu an piyasadaki çoğu aracın fiyatı buna yakın zaten?Gurur verici tamam da biz binebilecek miyiz bunaTesla diyelim orta düzey bir ailenin alabildiği bir araba Burada cikarsa orta düzey kimse asla alamaz o arabayı keske fiyatını biraz daha aşağı tutsalar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neyse bu fiyatı da iyi gerci ama zengine
%60 yerli olan kısmı hangi parçalarmış merak ettim şuan%60 yerliydi diye hattrliyorum
Bu nasıl bir kafa ya?Sizin mantığınızla yola çıkarsak 500k üstü kimse araba almıyora geliyor.1m fiyat bandında bir sürü araç satılıyor.Hem sıfır hem 2. El.Tamam ekonomi falan kötü biliyoruz da 1m'a kimse arabayı alamayacak değil.Zaten ederi bu yani arabanın.İlk modeli üst model çıkarmış adamlar.Ayni 4090ın çıkması gibi.İlerde 4060 çıkar mesela.Togg da ilerde düşük bütçeli araba çıkartır yani.Tek modelde kalmazlar.Benim vatandaşım bu arabaya binebilecek mi ? İmkansız.
O olmasa bile daha ucuzlarını alabiliyor onu geçtim Almanyanın sadece %5 i asgari ücretle çalışıyorAlmanya'da hangi asgari ücretli 55.000€'dan başlayan Mercedes EQB aracını alabiliyor?