Neler Yeni

Togg yapılamaz diyenler nerede acaba?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

YazılımKafa

80+ Silver
daha araba tanıtıldığı zamanlarda parçalarının italyadan ithal edildiğinin iddiaları çıkmaya başlamıştı bile ne yerlisi parçaları yurtdışından getirip monte ettikten sonra excalibur adında laptop satan casperdan ne farkı var bunun
Videoyu izle. Bilirkişi gibi her yerde aynı şeyi diyorsunuz

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
yapılmayan bir şey için çok peşin konuşuyorsunuz her zaman her şeyde yaptığınız gibi hele bi satışlar başlasın sonra konuşalım
Kardeşim siz neden böylesiniz. Hiç bir partiyi desteklemiyorum ama muhalefet partinin vatandaşları yok o olsun yok bu olsun fabrika kurulsun vb. gibi bahaneler buluyor satışa çıkınca da sorunları bitsine gelirsiniz.

SadeceSeyf

80+ Gold
Togg oyuncak diyenler, fabrikası yapılmaz diyenler, seri üretime geçmez diyenler nerede acaba?
Allah hayırlısını nasip etsin. Kör gözlerin de içinde bulunduğu karanlığı sürdürsün. Amin.
Her zaman daha iyisi olsun. Daha güzellerini üretelim. İnşallah fiyat güzel olur. İnşallah rahatlıkla 1 senelik kredi ile alabiliriz.

MYSTIC

80+ Silver
daha araba tanıtıldığı zamanlarda parçalarının italyadan ithal edildiğinin iddiaları çıkmaya başlamıştı bile ne yerlisi parçaları yurtdışından getirip monte ettikten sonra excalibur adında laptop satan casperdan ne farkı var bunun
Ya şöyle şeylere takmayın kafayı.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kardeşim siz neden böylesiniz. Hiç bir partiyi desteklemiyorum ama muhalefet partinin vatandaşları yok o olsun yok bu olsun fabrika kurulsun vb. gibi bahaneler buluyor satışa çıkınca da sorunları bitsine gelirsiniz.
Devrim arabasını yuhalayanların torunları

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
para yok nası bincez m

AltDnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Altuğ
Ya şöyle şeylere takmayın kafayı.
takarım kardeşim ne üretim var adam gibi ne de paramızın değeri var üretim yapmıyoruz döviz de yükseliyor o döviz ne kadar yüksek olursa o ithal ettiğimiz parçalar bize daha ateş pahası araba demektir

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
120k birim ayırdım bekliyorum sipaeiş vermeyi.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,802
Üyeler
161,914
Son üye
berk90
Top Bottom