Neler Yeni

Togg yapılamaz diyenler nerede acaba?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
Kardeşim bu model c suv. Alan gücü yettiği için alacak, herkes alabilecek diye bir şey yok. Ama gayet net görüyorum solcular kötülüyor , sağcılar övüyor. Böyle saçma iş mi olur. Ülke diğer ülkelerden 100-150 yıl sonra otomobil üretmiş. Almasanda destek ol, köstek olma. Kroniği var yok orasını nerden bileceksin. Ayrıca testlerin eksik olduğunu nerden çıkarıyorsun?
c suv olan volkswagen markasını t-roc modeli var en dolusu bile 2.el piyasada 1.2m'e bulunuyor. bu togg'un hangi paketine karşılık gelir bilmiyorum ama 100-150 yıl sonra ülkenin bu ekonomik kriz halinde üretilen lüks denilebilecek özelliklere sahip aracı togg'un fiyatı bundan fazla olacaktır eminim. he ayrıca bu solcu sağcı muhabbetine gelince tuttuğum taraf bu düşüncelerime destek yada köstek olmuyor sadece mantıklı hareket edilmesini istiyorum. testlerin eksik olduğunu şöyle düşünüyorum bu kadar yıl sonra üretilecek olan bir aracın nerdeyse heryerde testleri yapılırken yayınlayıp gurur verici bir şey olarak paylaşılması gerektiğini düşünüyorum. 2018'de kurulan togg şirketinin 2022 yılına kadar araçların test edilirken ki videoları hiç dikkat çekici vs değildi. hatırladığım da tek videosu var karda yüksek hızda viraj alırken bir videosu. örneğin volvo'nun kaza testlerini palaştığı gibi, volksvagen'in geyik testlerini paylaştığı gibi yada diğer markaların fren gücünü gösteren ani durma testlerini gösterdiği gibi bir video göremediğim için testlerin tam anlamıyla dört dörtlük yapıldığını düşünmüyorum.
benim mantıklı hareket edilmesi gerektiğini düşündüğüm model şöyle olabilirdi;
bu rusların çok çok mantıklı yaptığı bir hareketidir diyebilirim. yurtdışına veya ülkesinin yüksek kısmına özel bir araç değil. HALKIN arabası denilebilecek bir araba bu. asgari ücretlisi'de alır orta hallisi de gerekirse yüksek kısmı'da alır.

MYSTIC

80+ Silver
takarım kardeşim ne üretim var adam gibi ne de paramızın değeri var üretim yapmıyoruz döviz de yükseliyor o döviz ne kadar yüksek olursa o ithal ettiğimiz parçalar bize daha ateş pahası araba demektir
Türkiye'de doğru düzgün fabrika yok zaten😀.Cevap çok net.Cogu yabancı.Aslinda haklısın ama bunu dile getirmeye gerek yok yani.Zaten bir süre satar,dolar vs. yükselirse balon patlar.

ByKayseriLi

80+ Bronze
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Dışardan parça al burada topla sonra yerli ve milli diyerek seçim malzemesi yap ne güzel iş :) Alacak olan enayiler düşünsün :)

SadeceSeyf

80+ Gold
Asgari ücretli alsın diye yapılmıyor zaten kankam bi lafı ezberlemişsiniz asgari ücret asgari ücret diye.
Valla kusura bakma da herkes alacakmış gibi kendi taraflarına güzelce de çekiyorlar. Senin de bu cümleyi kullanman yanlış :)

MYSTIC

80+ Silver
c suv olan volkswagen markasını t-roc modeli var en dolusu bile 2.el piyasada 1.2m'e bulunuyor. bu togg'un hangi paketine karşılık gelir bilmiyorum ama 100-150 yıl sonra ülkenin bu ekonomik kriz halinde üretilen lüks denilebilecek özelliklere sahip aracı togg'un fiyatı bundan fazla olacaktır eminim. he ayrıca bu solcu sağcı muhabbetine gelince tuttuğum taraf bu düşüncelerime destek yada köstek olmuyor sadece mantıklı hareket edilmesini istiyorum. testlerin eksik olduğunu şöyle düşünüyorum bu kadar yıl sonra üretilecek olan bir aracın nerdeyse heryerde testleri yapılırken yayınlayıp gurur verici bir şey olarak paylaşılması gerektiğini düşünüyorum. 2018'de kurulan togg şirketinin 2022 yılına kadar araçların test edilirken ki videoları hiç dikkat çekici vs değildi. hatırladığım da tek videosu var karda yüksek hızda viraj alırken bir videosu. örneğin volvo'nun kaza testlerini palaştığı gibi, volksvagen'in geyik testlerini paylaştığı gibi yada diğer markaların fren gücünü gösteren ani durma testlerini gösterdiği gibi bir video göremediğim için testlerin tam anlamıyla dört dörtlük yapıldığını düşünmüyorum.
benim mantıklı hareket edilmesi gerektiğini düşündüğüm model şöyle olabilirdi;
bu rusların çok çok mantıklı yaptığı bir hareketidir diyebilirim. yurtdışına veya ülkesinin yüksek kısmına özel bir araç değil. HALKIN arabası denilebilecek bir araba bu. asgari ücretlisi'de alır orta hallisi de gerekirse yüksek kısmı'da alır.
Togg T-roctan daha büyük.Tucson'un alt modeli ve birazcık yerlisi diyebiliriz Togga

AltDnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Altuğ
Türkiye'de doğru düzgün fabrika yok zaten😀.Cevap çok net.Cogu yabancı.Aslinda haklısın ama bunu dile getirmeye gerek yok yani.Zaten bir süre satar,dolar vs. yükselirse balon patlar.
malesef bunun ülkemize döviz sokupta doların düşmesinde çok önemli bir rol oynayacağını düşünmüyorum fabrikalar kapatılmadan önce böyle işleri çok güzel başarıyorduk

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
Sen oyuncak araba yapamaszın.
Otomativ mühendisliği 1. Sınıfım 4.sınıfların mükemmel projeleri var bu gençlere destek versinler bosch a zmp ye parça almak için gitmelerine gerek kalmaz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,310
Üyeler
161,837
Son üye
utku3520
Top Bottom