c suv olan volkswagen markasını t-roc modeli var en dolusu bile 2.el piyasada 1.2m'e bulunuyor. bu togg'un hangi paketine karşılık gelir bilmiyorum ama 100-150 yıl sonra ülkenin bu ekonomik kriz halinde üretilen lüks denilebilecek özelliklere sahip aracı togg'un fiyatı bundan fazla olacaktır eminim. he ayrıca bu solcu sağcı muhabbetine gelince tuttuğum taraf bu düşüncelerime destek yada köstek olmuyor sadece mantıklı hareket edilmesini istiyorum. testlerin eksik olduğunu şöyle düşünüyorum bu kadar yıl sonra üretilecek olan bir aracın nerdeyse heryerde testleri yapılırken yayınlayıp gurur verici bir şey olarak paylaşılması gerektiğini düşünüyorum. 2018'de kurulan togg şirketinin 2022 yılına kadar araçların test edilirken ki videoları hiç dikkat çekici vs değildi. hatırladığım da tek videosu var karda yüksek hızda viraj alırken bir videosu. örneğin volvo'nun kaza testlerini palaştığı gibi, volksvagen'in geyik testlerini paylaştığı gibi yada diğer markaların fren gücünü gösteren ani durma testlerini gösterdiği gibi bir video göremediğim için testlerin tam anlamıyla dört dörtlük yapıldığını düşünmüyorum.
benim mantıklı hareket edilmesi gerektiğini düşündüğüm model şöyle olabilirdi;
tr.wikipedia.org
bu rusların çok çok mantıklı yaptığı bir hareketidir diyebilirim. yurtdışına veya ülkesinin yüksek kısmına özel bir araç değil. HALKIN arabası denilebilecek bir araba bu. asgari ücretlisi'de alır orta hallisi de gerekirse yüksek kısmı'da alır.