Neler Yeni

Togg yapılamaz diyenler nerede acaba?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

AltDnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Altuğ
1m'a ben araba alamıyorum kardeşim. Türkiye'nin büyük çoğunluğuda alamaz emin ol.
2018'de asgari ücret 2000 tl olduğu zamanda 100.000 tl olan bir araba şuan asgari ücret 5000 tl iken kendisi 900.000 tl

asgari ücret büyümesi 2,5 kat
araba fiyatının büyümesi 9 kat

:D

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Yeni çıkan araçları kim alıyor o zaman? Bayiler boş araç teslim tarihini 3-5 ay sonraya atıyorlar. Ki çoğu araç zaten 1m'ye yakın ve üstünde.
Türkiye'nin çoğunluğundan anladığın nedir? Al sat yapanlar olabilir :) düşük ve orta gelirli kesimin alamadığı ortada.

SadeceSeyf

80+ Gold

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
2018'de asgari ücret 2000 TL olduğu zamanda 100.000 TL olan bir araba şuan asgari ücret 5000 TL iken kendisi 900.000 TL

asgari ücret büyümesi 2,5 kat
araba fiyatının büyümesi 9 kat

:D
Çok güzel bir örnek burada.

MYSTIC

80+ Silver
Türkiye'nin çoğunluğu dedim, orta gelir düzeyimiz var. Ben alamıyorsam durumu olmayan bu arabayı alamayacakda çok insan var.
Ben de diyorum ki,Bu model zaten sizin bizim için değil.Adamlar ilk başta üst model çıkarttılar yani bunda anormal bir şey yok.Belki ilerde daha düşük bütçeye hitap eden modeller çıkar.Simdiki Fiat Egea'nın yerini alır.

Ygtkrcaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
yiğit karaca
Togg oyuncak diyenler, fabrikası yapılmaz diyenler, seri üretime geçmez diyenler nerede acaba?
Allah hayırlısını nasip etsin. Kör gözlerin de içinde bulunduğu karanlığı sürdürsün. Amin.
Ülkesinin araba yapmasıyla gurur duymayıp (yok ben alamıyom ben edemiyom)diyenlere cidden acıyorum

AltDnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Altuğ
Ülkesinin araba yapmasıyla gurur duymayıp (yok ben alamıyom ben edemiyom)diyenlere cidden acıyorum
geç bile kaldık farkındasın değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

yapmasalar daha iyiydi :d

YazılımKafa

80+ Silver
c suv olan volkswagen markasını t-roc modeli var en dolusu bile 2.el piyasada 1.2m'e bulunuyor. bu togg'un hangi paketine karşılık gelir bilmiyorum ama 100-150 yıl sonra ülkenin bu ekonomik kriz halinde üretilen lüks denilebilecek özelliklere sahip aracı togg'un fiyatı bundan fazla olacaktır eminim. he ayrıca bu solcu sağcı muhabbetine gelince tuttuğum taraf bu düşüncelerime destek yada köstek olmuyor sadece mantıklı hareket edilmesini istiyorum. testlerin eksik olduğunu şöyle düşünüyorum bu kadar yıl sonra üretilecek olan bir aracın nerdeyse heryerde testleri yapılırken yayınlayıp gurur verici bir şey olarak paylaşılması gerektiğini düşünüyorum. 2018'de kurulan togg şirketinin 2022 yılına kadar araçların test edilirken ki videoları hiç dikkat çekici vs değildi. hatırladığım da tek videosu var karda yüksek hızda viraj alırken bir videosu. örneğin volvo'nun kaza testlerini palaştığı gibi, volksvagen'in geyik testlerini paylaştığı gibi yada diğer markaların fren gücünü gösteren ani durma testlerini gösterdiği gibi bir video göremediğim için testlerin tam anlamıyla dört dörtlük yapıldığını düşünmüyorum.
benim mantıklı hareket edilmesi gerektiğini düşündüğüm model şöyle olabilirdi;
bu rusların çok çok mantıklı yaptığı bir hareketidir diyebilirim. yurtdışına veya ülkesinin yüksek kısmına özel bir araç değil. HALKIN arabası denilebilecek bir araba bu. asgari ücretlisi'de alır orta hallisi de gerekirse yüksek kısmı'da alır.
Şu anki durumda t roc dan daha ucuz olacak ve onunla aynı segment değil. 1. Bu elektrikli ve elektrikliler daha pahalı 2. T roc suv bile değil hatchback e daha yakın. Ayrıca videoların çok olmaması bu anlama gelmiyor bunlar resmi yerlerde test ediliyor. Son dediğine de katılmıyorum

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Ben de diyorum ki,Bu model zaten sizin bizim için değil.Adamlar ilk başta üst model çıkarttılar yani bunda anormal bir şey yok.Belki ilerde daha düşük bütçeye hitap eden modeller çıkar.Simdiki Fiat Egea'nın yerini alır.
Hocam bu aracın klasmanının çok yüksek olduğunu düşünmüyorum, fiyatın pahalı olmasının sebebi bizim alım gücümüz. 50.000 dolar gibi bir fiyatı olacak. Buda klasmanın çok yüksek olmayacağını gösteriyor bence.

YazılımKafa

80+ Silver
Arkadaşlar demek istediğim şu, kendi milli arabamız tamam gayet iyi ama yabancı insan buna binerde ben bakarsam zoruma gider. Orta gelirli bir ailedeyim ama kendi yerli ve milli arabamızı hayatım boyunca alamayacağım. Benimki bir sitemdi.
Bu c suv . Daha ucuz modelleride olacak

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bence destek olunması gereken bir proje
Elektrik otomobil devri daha yeni yeni başlamışken

İleride uygun fiyatlı otomobil illa çıkartırlar

TOGG'un siyasetcilerden bağımsız çalışması gerek eğer çalışmazlarsa ise fazla piyasada duramazlar

rtxcan

80+ Bronze
Yapılacak tabi, yok yapamaz, şöyle yapılamaz böyle yapılamaz diyen vatan hainlerini bu gece uyku tutmaz umarım !

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom