Neler Yeni

Togg yapılamaz diyenler nerede acaba?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

MYSTIC

80+ Silver
malesef bunun ülkemize döviz sokupta doların düşmesinde çok önemli bir rol oynayacağını düşünmüyorum fabrikalar kapatılmadan önce böyle işleri çok güzel başarıyorduk
Toggdan güzel bir miktarda döviz kazanmamız için 84977398910 olayın sorunsuz ilerlemesi gerekiyor.Hem arabayı geçtim,başka şeylerin üretimi de yapılmıyor nerdeyse

Az biraz sakin

80+ Bronze
Kardeşim siz neden böylesiniz. Hiç bir partiyi desteklemiyorum ama muhalefet partinin vatandaşları yok o olsun yok bu olsun fabrika kurulsun vb. gibi bahaneler buluyor satışa çıkınca da sorunları bitsine gelirsiniz.
Satışa çıkmayan şey için ne konuşuyorsun kullanamadığın şey için? Önce çıksın sonra konuşalım sorunlarını iyi yönlerini kötü yönlerini. Fabrika kuruldu hayırlı uğurlu olsun fabrikanın kuruluşuna kimse kötü bir şey demiyor zaten dereyi görmeden paçayı sıvayanlara diyoruz.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Kardeşim bu fiyat bandında Türkiye de binlerce araba satılıyor . Neyin kafası bu. Ayrıca 10 bin bütçesi olan buranın vatandaşı da 1 milyon bütçesi olan başka yerin vatandaşı mı?
Şu an yeni çıkan araçların en ucuzu bile neredeyse 800k'dan başlarken çatır çatır satılıyor hepsi. 1 milyon civarına çıkarsa yok satar emin ol.
Arkadaşlar demek istediğim şu, kendi milli arabamız tamam gayet iyi ama yabancı insan buna binerde ben bakarsam zoruma gider. Orta gelirli bir ailedeyim ama kendi yerli ve milli arabamızı hayatım boyunca alamayacağım. Benimki bir sitemdi.

Dušan Tadić

80+ Silver
Araba güzel görünüyor. Ama arabadan daha önemli olan fiyatı. Aynı düzeydeki arabalardan daha ucuz olmalı ki insanlar şans verip alsın.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Bu nasıl bir kafa ya?Sizin mantığınızla yola çıkarsak 500k üstü kimse araba almıyora geliyor.1m fiyat bandında bir sürü araç satılıyor.Hem sıfır hem 2. El.Tamam ekonomi falan kötü biliyoruz da 1m'a kimse arabayı alamayacak değil.Zaten ederi bu yani arabanın.İlk modeli üst model çıkarmış adamlar.Ayni 4090ın çıkması gibi.İlerde 4060 çıkar mesela.Togg da ilerde düşük bütçeli araba çıkartır yani.Tek modelde kalmazlar.
1m'a ben araba alamıyorum kardeşim. Türkiye'nin büyük çoğunluğuda alamaz emin ol.

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Ahmet Acuner
Düşünsene 5 yıl boyunca gece gündüz çalışıyorsun. Büyük araba firmalarından adamları şirketine transfer ediyorsun. Ülkenin 100 yıldır seri üretilecek ilk arabasını tanıtıyorsun. Sonra bazı beyinsizler çıkıp diyor yok efendim asgari ücretliler alamayacak, dandik, o fiyata bunu alırsın daha iyi. Yorumsuz...

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Yunus Emre Çifcioğlu
Kardeşim bu fiyat bandında Türkiye de binlerce araba satılıyor . Neyin kafası bu. Ayrıca 10 bin bütçesi olan buranın vatandaşı da 1 milyon bütçesi olan başka yerin vatandaşı mı?
şuan bu arabayı kimse alamaz fakat üretim artarsa ve bu araba gibi birçok ürünü ihrac edersek alabiliriz bu denli fabrikalar ve araçlar çok önemli hakkımızda hayırlısı

MYSTIC

80+ Silver
Düşünsene 5 yıl boyunca gece gündüz çalışıyorsun. Büyük araba firmalarından adamları şirketine transfer ediyorsun. Ülkenin 100 yıldır seri üretilecek ilk arabasını tanıtıyorsun. Sonra bazı beyinsizler çıkıp diyor yok efendim asgari ücretliler alamayacak, dandik, o fiyata bunu alırsın daha iyi. Yorumsuz...
Sondan 2. Cümlen dışında hepsi dogru sayılır.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Sen alamıyorsan kimse alamayacak diye bir şey yok.Ve çoğunluğun alacak parası var.Yani kâr edecek düzeyde satarlar net.
Türkiye'nin çoğunluğu dedim, orta gelir düzeyimiz var. Ben alamıyorsam durumu olmayan bu arabayı alamayacakda çok insan var.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom