Neler Yeni

Togg yapılamaz diyenler nerede acaba?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

İceWolf

80+ Silver
İlk mercedes kurulduğunda Almanlar ülke olarak bitik haldeydi. İlk kore otomobil üretmeye başladığında Birleşmiş milletler gıda yardımlarıyla ayakta durabiliyordu. Herşeyde o kadar kötü değil, en azından onların ilk başladıkları zamanlar kadar kötü değiliz.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
1 milyon tl ti baz alırsak alana hayırlı olsun

OnurCiftci26

80+ Bronze

İceWolf

80+ Silver
elektrikli demedim ama istersen şöyle diyeyim togg 150 bin TL olacak deniliyordu tanıtıldığı yılda :)
Doğru söylyorsun 2019 da 150-200 bin bandında olacak deniyordu ama devlet demiyordu. O dönem en boş Corolla 110.000TL civarındaydı.

MYSTIC

80+ Silver
Ona bakılırsa abd de milyonlarca evsiz var. Abd dünya lideri değil mi şu an? Tamam türkiyenin ekonomisi şu an iyi değil ama böyle saçma bağlantılar kurmana gerek yok
Bu duruma öyle bakılmaz.ABD'nin halkının %90i enayi zaten.ABD'de millet güçlü değil.Devlet çok güçlü .

Ygtkrcaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
yiğit karaca
geç bile kaldık farkındasın değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

yapmasalar daha iyiydi :d
zararın neresinde dönülse kardır eğer Togg yapılmasaydı bu piyasaya hiçgiremeyecektik şuan 50.000 dolar fiyatı var pahalı değil araç segmentine göre alım gücümüz düşük oda zamanla düzelir inşallah

Ona bakılırsa abd de milyonlarca evsiz var. Abd dünya lideri değil mi şu an? Tamam türkiyenin ekonomisi şu an iyi değil ama böyle saçma bağlantılar kurmana gerek yok
Evsizlerin çoğu fakir olduğu için değil kendi tercihleri yüzünden sokakta onların çoğu uyuşturucu ve alkol bağımlısı istedikleri takdirde devletten yardım alabiliyorlar.

İceWolf

80+ Silver
Evsizlerin çoğu fakir olduğu için değil kendi tercihleri yüzünden sokakta onların çoğu uyuşturucu ve alkol bağımlısı istedikleri takdirde devletten yardım alabiliyorlar.
Sen nerden biliyorsun, ABD demi yaşıyorsun?

İceWolf

80+ Silver
ABD ye bir kere gitmiştim ve artık internet diye bir şey var rahatça bulabilirsiniz

Çok fazla sokakta yaşayan varmış. İnsanın içi acıyor onları görünce. Dediğin gibi sanki, birçoğuda uyuşturucu kullanıyor gibi geldi bana.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,295
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom