Realhas the Great
80+ Gold
Var ama çoğu uyuşturucu ve alkol bağımlısı
Çok fazla sokakta yaşayan varmış. İnsanın içi acıyor onları görünce.
Var ama çoğu uyuşturucu ve alkol bağımlısı
Çok fazla sokakta yaşayan varmış. İnsanın içi acıyor onları görünce.
Acilen pudra şekerini azaltabd, ortalama bir insan için türkiyeden daha kötü bir yerdir. soğan 1 birin iphone 1000 birim mantığına inanan ve bunu sömüren insanlar olduğu sürece birçok insan gidip sorun yaşayacak. girişimci bir insansanız ve başarabileceğinize inanıyorsanız amerika iyidir ortalama ve alt iseniz türkiyeyi mumla ararsınız.
youtube amerika'da market fiyatları izleyip ameriga cennet diye ülkeni kötülüyorsun değil mi şaşırmıyorum çünkü hiçbir şey hakkında bilgin yok. Ayrıca uyuşturucu kullandığımı kanıtlamazsan adam değilsin sigara bile içmeyen alkol nedir bilmeyen bir adamım ben. Beni uyuşturucu kullanıyor olarak ifade ettiğin için de adminlerden sana bir uyarı vermesini rica ediyorum.Acilen pudra şekerini azalt
Reis yapma yaww yanlis anlama pudra sekeri bu kafanin baska aciklamasi olamaz abd ye gittinmi neyi tr den daha kotü merak ettim bakyoutube amerika'da market fiyatları izleyip ameriga cennet diye ülkeni kötülüyorsun değil mi şaşırmıyorum çünkü hiçbir şey hakkında bilgin yok. Ayrıca uyuşturucu kullandığımı kanıtlamazsan adam değilsin sigara bile içmeyen alkol nedir bilmeyen bir adamım ben. Beni uyuşturucu kullanıyor olarak ifade ettiğin için de adminlerden sana bir uyarı vermesini rica ediyorum.
abd de 5 yıldır kasiyerlik yapıp krallar gibi yaşayan kuzenim vs 5yıldır hemşire olarak çalışıp arabası bile olmayan benyoutube amerika'da market fiyatları izleyip ameriga cennet diye ülkeni kötülüyorsun değil mi şaşırmıyorum çünkü hiçbir şey hakkında bilgin yok. Ayrıca uyuşturucu kullandığımı kanıtlamazsan adam değilsin sigara bile içmeyen alkol nedir bilmeyen bir adamım ben. Beni uyuşturucu kullanıyor olarak ifade ettiğin için de adminlerden sana bir uyarı vermesini rica ediyorum.
Pudra şekeri diyerek neyi ifade ettiğin belli ne o partiyle alakam var ne de pudracıyım birim fiyat saçmalığını düşünmek bu kadar zor olmamalı dostum az hesap yap çevir. Sosyal bir devlette yaşıyorsun Amerika böyle bir devlet değil. Avrupa mi Türkiye mi de Avrupa'ya git yaşa derim fakat Amerika olunca tercih Türkiye olmalı.Reis yapma yaww yanlis anlama pudra sekeri bu kafanin baska aciklamasi olamaz abd ye gittinmi neyi tr den daha kotü merak ettim bak
Adam benim buzdolabım bomboş demiş. Bunun türkiyenin araba üretmesiyle alakası ne pekiDostum almaynyayi bana anlattirma cahilliğinden sen bile utanırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne alaka ne alaka
Knk bunlar pudra şekerinde yuzmuyorsa hic bisi bilmiyorum birisi yurt dusin da yaşasa 20 hadi bilemedin 40 k verecegi arabaya en iyi ihtimalle 1m verecegi icin gobek atar biri almanyayı biri hayatinda görmediği abd yi kötüler sabah zeytine kafa atar bunlara müstehakabd de 5 yıldır kasiyerlik yapıp krallar gibi yaşayan kuzenim vs 5yıldır hemşire olarak çalışıp arabası bile olmayan ben
arkadaş buzdolabım bomboş demiş. O farklı yerden bakmış olayaBu duruma öyle bakılmaz.ABD'nin halkının %90i enayi zaten.ABD'de millet güçlü değil.Devlet çok güçlü .
Dostum bende saçmalama derim birim olarak bakmayip ne olarak bakicaksın ulkede bulunmadiğin okadar bellikiPudra şekeri diyerek neyi ifade ettiğin belli ne o partiyle alakam var ne de pudracıyım birim fiyat saçmalığını düşünmek bu kadar zor olmamalı dostum az hesap yap çevir. Sosyal bir devlette yaşıyorsun Amerika böyle bir devlet değil. Avrupa mi Türkiye mi de Avrupa'ya git yaşa derim fakat Amerika olunca tercih Türkiye olmalı.
Şimdi ben sana mı inanayım abd vatandaşlığı bulunan, abd de yıllarca üniversitede hoca olan hocama mı inanayımEvsizlerin çoğu fakir olduğu için değil kendi tercihleri yüzünden sokakta onların çoğu uyuşturucu ve alkol bağımlısı istedikleri takdirde devletten yardım alabiliyorlar.