Neler Yeni

Togg yapılamaz diyenler nerede acaba?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Kendine inan Yuru git gor ülkeyi
Şimdi ben sana mı inanayım abd vatandaşlığı bulunan, abd de yıllarca üniversitede hoca olan hocama mı inanayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Araba üretilmesi keyfi bir olay mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu şu an yapamayacağıma göre kendi gözüyle görmüş birisine inanmam daha mantıklı
Bunu yapamaman bile aslinda tokat gibi bir cevap da neyse

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Dostum bende saçmalama derim birim olarak bakmayip ne olarak bakicaksın ulkede bulunmadiğin okadar belliki
Birimler eşit mi ki birim olarak bakıyorsun. İkinci olarak birim hesabı kiralar çıkarıldıktan sonra yapılır direk maaştan yapılmaz. Daha basit matematik ve mantık bağlamını kuramıyorsun dostum. Bir tarafta bambaşka asgari ücretler bir tarafta bambaşka konut fiyatları. Ha oranlarsın kat hesabını yaparsın kirayı da çıkarsın ondan sonra kalan parayla birim hesabı yaparsın lafın yok. Asgari ücretle dünyanın hiçbir yerinde güzel yaşayamazsın fakat en azından sosyal bir devlet sana sahip çıkar.

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
Düşünsene 5 yıl boyunca gece gündüz çalışıyorsun. Büyük araba firmalarından adamları şirketine transfer ediyorsun. Ülkenin 100 yıldır seri üretilecek ilk arabasını tanıtıyorsun. Sonra bazı beyinsizler çıkıp diyor yok efendim asgari ücretliler alamayacak, dandik, o fiyata bunu alırsın daha iyi. Yorumsuz...
1 1.5 milyon bandında kim alıcak bu arabayı birde kdv si ötv si fiyatı ile anca nebati falan alır bu paralara araba alan insanlarda zaten mercedes bmw den inip buna binecek dobloya lineaya binene hitap etmiyor araba yine zenginlere icraat ama 2012 de yollarda olacak denen araba daha uygun fiyatlı olabilirdi bir anda böyle bir segment ile piyasaya giriş yapmak seçim showu bana göre

Felixx

80+
Bu araba dedikleri gibi her asgari ücretlinin alabileceği fiyatta çıkmasın hele bi. Görücem ben ozaman daha evine ekmek götüremeyen tasmalıları nasıl savunacaklar.

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
Bu araba dedikleri gibi her asgari ücretlinin alabileceği fiyatta çıkmasın hele bi. Görücem ben ozaman daha evine ekmek götüremeyen tasmalıları nasıl savunacaklar.
Asgari ücretli bozulmuş ekmeği tostta ısıtıp çorbaya katıyor ne arabası bunlar hala togg diyor hindistanda yıllardır araba üretiyor sefalet içindeler

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
Şu anki durumda t roc dan daha ucuz olacak ve onunla aynı segment değil. 1. Bu elektrikli ve elektrikliler daha pahalı 2. T roc suv bile değil hatchback e daha yakın. Ayrıca videoların çok olmaması bu anlama gelmiyor bunlar resmi yerlerde test ediliyor. Son dediğine de katılmıyorum
t roc c segment bir suv'dur. kaynak:
demek istediğim de tamda bu zaten elektirikli araç yapılması vatandaş adına iyi bir şey değil. kullanılması gerekiyor halkın geneli tarafından ki araç halkımız için yapıldı denebilsin. ülkede zaten elektirikli araç kavramı tam oturmadı, şarj istasyonları daha yeni yeni geliştiriliyorken elektirikli araca ne gerek var. ileriye dönük iyi bir şey fakat avrupaya vs kıyasla bizim ülkemiz adına çok çok ilerisi demek bu.
yeri geldiğinde sağda solda çok güzel reklam veren togg'un reklam işlerine bakan ekibi neden böyle şeylerin videosunu paylaşmıyor ki? uzun yıllar sonra ülkenin ilk aracı olucak sonuçta böyle şeylerin reklamının iyi yapılması gerek.
ekstra olarak togg'un iç görselini gördüğünüzde t roc'dan daha ucuz olucak demeniz yanlış olur diye düşünüyorum. heryeri ekran olup çok kaliteli bir iç yaşam alanı var bu da fiyata etki edecektir. en ful paketleri baz aldığımızda.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Amerika'da da asgari ücretli c sınıfı suv alamıyor ki asgari ücretli için bir araba değil ki bu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,318
Üyeler
161,837
Son üye
utku3520
Top Bottom