Neler Yeni

Togg yapılamaz diyenler nerede acaba?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
Nasıl yok Hyundai Kone-e bana diyebilirsin ki o B SUV ne alaka bende sana derim ki en azından Hyundai
Citroen C4-E fiyatı 800binin altında evet o da SUV değil aman ne büyük dert
Birde onların ötv li fiyatı o togg un vergisiz 1 milyon
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaç yaşında amcan ve kaç yıldır çalışıyor? Evi var mı kirada mi oturuyor? Bunları şöyle aynı klasmanda bir Türk ile hesap yapalim beraber.
Eşiyle beraber çalışıyor 125 bin dolara ev aldı arabada aldılar 20 yıldır çalışıyor

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Amcam amerikada 3000 dolar ile 20 yıldır çalışıyor karısıda çalışıyor bir ev aldılar 125 bin dolar 2022 modelde togg dan lüx suv araba aldılar türkiyedende ev falan aldılar ama diğer amcam 12 bin maaş alıyor eşi hemşire ama daha bir tane ev alamadılar sen kafanı yorma avrupada ailece çalışan herkes ev araba alırlen Türkiyede karnını zor doyuruyor
12 bin alıyor eşi de hemşire 13 bin TL başlangıç maaşı deneyim falan 15de en kötü 27 bin TL. 27 bin TL ile karnını zor doyuruyor anlıyorum hocam. Teşekkürler bilgilendirme için.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu konu hakkında diyeceklerim var.
Eleştirmek iyidir ki şuan baktığımızda bu aracı çoğumuz alamayacak bu uçuk piyasada.
Ancak bu araba üretimi iyi bir şey.
Alamayacağız ayrı ama bunun gibi nedenlerle kötülemek mantıksız bu iyi bir haber ki devamı gelmeli.
Bu yüzden her şeyi eleştirin ama olumlu yanına da bakın :D

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
12 bin alıyor eşi de hemşire 13 bin TL başlangıç maaşı deneyim falan 15de en kötü 27 bin TL. 27 bin TL ile karnını zor doyuruyor anlıyorum hocam. Teşekkürler bilgilendirme için.
Evet eşi daha yeni atandı 1 ev aldılar zar zor onu ödüyecekler 10 yıl kredi ile 10 bin ödemesi var türkiye cennet

MYSTIC

80+ Silver
Nasıl yok Hyundai Kone-e bana diyebilirsin ki o B SUV ne alaka bende sana derim ki en azından Hyundai
Citroen C4-E fiyatı 800binin altında evet o da SUV değil aman ne büyük dert
Bir sedan/hatchback araba ile suvu aynı kümeye koymayı geçtim B SUV ile C SUV bile aynı kümeye konamaz.

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Dostum Amerika'da yaşayan YouTuber ağzıyla konusuyorsun direk anlayabiliyorum bunu ben tr daha iyi demiyorum fakat olayı sadece domates soğan olarak yorumluyorsunuz. Sağlık, eğitim vs gibi durumları da saymalısın. Amerika'da asgari ücret alan yaşayamaz istediğin türden hesapla sefil yaşar. 3000 dolar alan adam az çok yaşar ama yine kaliteli bir araba alacak seviyede yaşayamaz. Ha dersin Türkiye'de orta kesim ile Amerika'da orta kesim hangisi daha iyi yaşar? Amerikalı derim fakat Amerika Orta kesim olmak için eğitimli olmanız lazım Amerika'da üniversite okumak da aşırı pahalıdır devlet seni okutmaz yani :) sağlık sorunu çekersen grip bile olsan hastaneye gidemezsin. Ha Okan Serbest gibi YouTuber kardeşlerimiz sadece YouTube'dan binlerce dolar kazandığı için sizde onun gibi ev araba alacağınızı sanıyorsunuz :D ne diyeyim gülüyorum sadece.
Kuzum yavrum gülum ben abd de yaşadım yaşadım kimi kime anlatiyon cahillik paçadan akıyor yapma yanarız zorlama sen üzülürsün

MYSTIC

80+ Silver
Bu konu hakkında diyeceklerim var.
Eleştirmek iyidir ki şuan baktığımızda bu aracı çoğumuz alamayacak bu uçuk piyasada.
Ancak bu araba üretimi iyi bir şey.
Alamayacağız ayrı ama bunun gibi nedenlerle kötülemek mantıksız bu iyi bir haber ki devamı gelmeli.
Bu yüzden her şeyi eleştirin ama olumlu yanına da bakın :D
Ki alabilecek kişi sayısı da çok.Fakir olduğu kadar zengin kişi sayısı da çok Türkiye'de
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kuzum yavrum gülum ben abd de yaşadım yaşadım kimi kime anlatiyon cahillik paçadan akıyor yapma yanarız zorlama sen üzülürsün
Sen Maraş otu almışsın ondan böylesin dimi

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Evet eşi daha yeni atandı 1 ev aldılar zar zor onu ödüyecekler 10 yıl kredi ile 10 bin ödemesi var türkiye cennet
Bu kadar yüksek faize güzel gözüküyor Amerika'da aşırı düşük faizli mortgage ile 30 yıl aylık 1000 dolar kira ödüyorsun senin söyleminle Amerika cennet :)

Alfha13

80+ Silver
Neden türk malı arabaya hans biniyor hasan niye binemiyor hükümete geldiklernde katma değer yüksek şeyler üreticez diye tarımı öldürdüler şimdi ortada bir tane dev türk markası yok bu zihniyetin yaptığı hiçbir şey den hayır gelmez
Hasan'ın binememesi arabayla, üretimle alakalı değil. Hasan binsin diye araba yaparsan ortaya Hasan'ın bile binmeyeceği bir şey çıkar. Hans binsin diye yaparsan ardından gerçekleşecek olaylar Hasan'ın da arabaya binmesini sağlayabilir.

Ama sen AKP ne yapsa kötüdür 'zihniyetiyle' bakıyorsan işe AKP ülkeyi uçursa da senin ve diğerleri için fark etmeyecektir.

Togg partiyle değil ülkeyle alakalı olmalı.

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
Bir sedan/hatchback araba ile suvu aynı kümeye koymayı geçtim B SUV ile C SUV bile aynı kümeye konamaz.
Skywell var c suv ötvsiz fiyatı togg dan uygun togg ucuz değilki sadece türkolardan vergi alınmıcak

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,360
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom