Work and travel mı yaşadım dediğinKuzum yavrum gülum ben abd de yaşadım yaşadım kimi kime anlatiyon cahillik paçadan akıyor yapma yanarız zorlama sen üzülürsün
Work and travel mı yaşadım dediğinKuzum yavrum gülum ben abd de yaşadım yaşadım kimi kime anlatiyon cahillik paçadan akıyor yapma yanarız zorlama sen üzülürsün
Aynen çünkü mutfak masrafına ayda 8 bin birim para vermiyorlar 30 lu yumurta 75 lira değilBu kadar yüksek faize güzel gözüküyor Amerika'da aşırı düşük faizli mortgage ile 30 yıl aylık 1000 dolar kira ödüyorsun senin söyleminle Amerika cennet
Yerli araba bir de ötv mi alıncak utanılmadan demem o ucuz değil yine sadece vergisizAma işte "ötvsiz"
İşte Türkiye'de arabaların pahalı olmasının nedeni vergiler zaten.O yüzden togg ucuz sayılıyor.Yerli araba bir de ötv mi alıncak utanılmadan demem o ucuz değil yine sadece vergisiz
Ülke halkı ile arabanın ne alakası var kiAyda 189 dolar kazanan Sefalet içinde yaşayan hindistan halkının da milli markası tata nın arabası bu
Hala birim diyor Allah'ım sabır ver ya düşündüğün partiye mensup değilim Türkiye Amerika'dan iyi de demiyorum. Neyin inadı neyin nefreti bu anlamış değilim. Canım kardeşim dünyanın hiçbir yerinde asgarî ücretli güzel yaşayamaz bunu söylüyorum ve ortalama bir insansanız Türkiye Amerika'dan daha iyidir bunu basa basa söylüyorum. Amerika'da orta bir insan olmak çok zordur çünkü eğitim pahalıdır. Amerika'nın avantajı araba, teknoloji gibi ürünlerin fiyatlarının ucuz olmasıdır. Türkiyede bunları almak Amerikalı birisine göre çok daha zordur çünkü dolar bazında ücret düşüktür. Umarım Amerika'da yaşarsın dostum sana duam olsun.Aynen çünkü mutfak masrafına ayda 8 bin birim para vermiyorlar 30 lu yumurta 75 lira değil
İşte bende bundan bahsediyorum aga araba üretilince sanıyorlar asgari ücretli alamıcak ama rahatlayacak falan yok öyle bir şeyÜlke halkı ile arabanın ne alakası var ki
Yani ancak bu olay bence bu haberi kötüye çekmemeli.Ki alabilecek kişi sayısı da çok.Fakir olduğu kadar zengin kişi sayısı da çok Türkiye'de
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen Maraş otu almışsın ondan böylesin dimi
Amerika Türkiyeden kötü aynenHala birim diyor Allah'ım sabır ver ya düşündüğün partiye mensup değilim Türkiye Amerika'dan iyi de demiyorum. Neyin inadı neyin nefreti bu anlamış değilim. Canım kardeşim dünyanın hiçbir yerinde asgarî ücretli güzel yaşayamaz bunu söylüyorum ve ortalama bir insansanız Türkiye Amerika'dan daha iyidir bunu basa basa söylüyorum. Amerika'da orta bir insan olmak çok zordur çünkü eğitim pahalıdır. Amerika'nın avantajı araba, teknoloji gibi ürünlerin fiyatlarının ucuz olmasıdır. Türkiyede bunları almak Amerikalı birisine göre çok daha zordur çünkü dolar bazında ücret düşüktür. Umarım Amerika'da yaşarsın dostum sana duam olsun.
Biyandan var kanka ihracat odaklı olduğu zaman senin ülkene para girecek sonuçta ama togg Tata gibi özel atılım değil direk devlet destekliİşte bende bundan bahsediyorum aga araba üretilince sanıyorlar asgari ücretli alamıcak ama rahatlayacak falan yok öyle bir şey