Neler Yeni

Togg yapılamaz diyenler nerede acaba?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Ne kadar yaşadın ve niye bu cennetten döndün anlatabilir misin peki :)
2 yıl nerde yaşayıp yaşamıyacağıma senmi karar veriyorsun 😂 evet abd tr den çoook daha iyi bir ülke senin gibi birisi kötü deyince kötü olmuyor abd bir cennet deil ama tr den çok daha iyi durumda umarim akılsız şakşakçılar beynini kullanırsa bizde abd den daha iyi duruma geliriz diye geldim vatandaşlıgım yok bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne kadar yaşadın ve niye bu cennetten döndün anlatabilir misin peki :)

Deport mu ettiler seni :)) kaçak mı atladın Meksika'dan :D
Pudrayı fazla kacirinca hayal gucude genisliyor 😂😂😂

Sagittarius

80+ Silver
Hiç bir şey yapmayıp, evde yan gelip yatan max Türk genci zekası. Ben ne diyorum, sen ne anlıyorsun.
Hükümeti ben değiştiremem bana öyle bakma benim param gelir hep hiç sıkıntı çekmedim o yönden zengin ile orta durumda olan insan aralığında oluyom tahminimce oyuzden onlar beni bağlamıyor

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
2 yıl nerde yaşayıp yaşamıyacağıma senmi karar veriyorsun 😂 evet abd tr den çoook daha iyi bir ülke senin gibi birisi kötü deyince kötü olmuyor abd bir cennet deil ama tr den çok daha iyi durumda umarim akılsız şakşakçılar beynini kullanırsa bizde abd den daha iyi duruma geliriz diye geldim vatandaşlıgım yok bu arada

Pudrayı fazla kacirinca hayal gucude genisliyor 😂😂😂
Anladım kaçak gitmişsin kovmuşlar yakalayıp artık Amerika'ya giriş çıkış hakkında yok. Şimdi daha iyi anlıyorum bu yorumların sebebini teşekkür ederim.

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
Anladım kaçak gitmişsin kovmuşlar yakalayıp artık Amerika'ya giriş çıkış hakkında yok. Şimdi daha iyi anlıyorum bu yorumların sebebini teşekkür ederim.
Dedimya pudrayı acilen azaltmalısın tüm kaynak toton olunca abd de kötü almanyada adam 2 dk da çozdü olayı cahillik ne güzel sey herşeyi biliyorsun 😂😂

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Dedimya pudrayı acilen azaltmalısın tüm kaynak toton olunca abd de kötü almanyada adam 2 dk da çozdü olayı cahillik ne güzel sey herşeyi biliyorsun 😂😂
Son sözün çok doğru ilk defa doğru bir şey dediğini gördüm :) sana laf anlatamayacağım için daha cevap vermiyorum. Deport edilmiş çocuk adam umarım aşık olduğun amariga ülkeni kötülemelerin sayesinde seni affeder. Bunu çok istediğini biliyorum biraz daha sıva belki affederler. Hadi kendine iyi bak

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Yavrum gülüm kardeşim bitanem canım ben abd de yaşadım yaşadım bu yüzden sen totondan sallayınca samet gibi inanmıyorum ha bu arada adamlar youtube den onbinlerce dolar gibi bir şey kazanamazlar o konudada cahilsin
Benim salladığım tek şey söyleyebilir misin lütfen.

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Son sözün çok doğru ilk defa doğru bir şey dediğini gördüm :) sana laf anlatamayacağım için daha cevap vermiyorum. Deport edilmiş çocuk adam umarım aşık olduğun amariga ülkeni kötülemelerin sayesinde seni affeder. Bunu çok istediğini biliyorum biraz daha sıva belki affederler. Hadi kendine iyi bak
Dostum sen aşmıssın 😂😂 deport diyor hala

Benim salladığım tek şey söyleyebilir misin lütfen.
Sametciğim cumleyi tekrar oku

SadeceSeyf

80+ Gold
Ben Katılıyorum sana Avrupa ya gidip gelen biriyim orda asgarî ücretle yaşamak çok ama çok zor onlar hastanede tedavi olmak için para ödüyor (her ülkede geçerli değil) Eğitim pahalı neredeyse çoğu şeye para ödüyorlar
asdfgdjnasdfvbjasdg nlösdfbgfdmsgsajmghbfsdfjhbgh jdkfgadşf jhgksdşfn gmsdghbjkfsdfjgbndsfghjdnsakfgfadsdfs dfsgdfgasdgasdfasdfdfgdfgsdfg

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
Togg oyuncak diyenler, fabrikası yapılmaz diyenler, seri üretime geçmez diyenler nerede acaba?
Allah hayırlısını nasip etsin. Kör gözlerin de içinde bulunduğu karanlığı sürdürsün. Amin.
Hala yapılmış değil dostum, o aracın alt yapısını yedek parçasını servisini malzeme kalitesini görmeden araba yapmış olmazsın.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Dostum sen aşmıssın 😂😂 deport diyor hala

Sametciğim cumleyi tekrar oku
Tekrar okudum ve benim sallayıp senin inanmadığın şey ne veya şöyle soruyum ben hangi bilgiden bahsettim de bana inanmıyorsun. Ben her hangi bilgi içeren cümle kurduğumu da hatırlamıyorum tekrar oku gibi cümle kurmak yerine yanıtlarsan yazdığım şeyi bende görmüş olurum yanlış anladıysan anlatırım.

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Tekrar okudum ve benim sallayıp senin inanmadığın şey ne veya şöyle soruyum ben hangi bilgiden bahsettim de bana inanmıyorsun. Ben her hangi bilgi içeren cümle kurduğumu da hatırlamıyorum tekrar oku gibi cümle kurmak yerine yanıtlarsan yazdığım şeyi bende görmüş olurum yanlış anladıysan anlatırım.
Samet pudraşekerli muzun cumlesini destekliyerek kendine hakaret ettirtme dedin ben de muza cevap verirken verdiği bilgilerin kaynağının totsu olduğunu bunu yaşamış birisi olarak hepsinij asılsız olduğunu bildiğimden dolayı senin gibi inanmadığımı söyledim yani sen bilgi veren deil muzun sallamalarına inanan birsin bunu kastettim

Sagittarius

80+ Silver
Samet pudraşekerli muzun cumlesini destekliyerek kendine hakaret ettirtme dedin ben de muza cevap verirken verdiği bilgilerin kaynağının totsu olduğunu bunu yaşamış birisi olarak hepsinij asılsız olduğunu bildiğimden dolayı senin gibi inanmadığımı söyledim yani sen bilgi veren deil muzun sallamalarına inanan birsin bunu kastettim
Sabahtan beridir pudra şekeri diye neyi kastediyor diye aklıma gelmemişti şimdi jeton düştü :D

Emrhan_

80+ Bronze
Kuşkusuz güzel bir girişim, eğer doğru şekilde yapılabilirse. Ama bu kadar da kötülemeye gerek yok iktidardaki herifler kötü diye.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom