Çıkalı 1 sene oldu makyaj niye yapsınlar hocam. En az 3-4 sene geçer öyle yapılır makyaj yazılımsal dışında pek hataya denk gelmedim ben varsa bilmiyorum. En üst paketi gereksiz pahalı olmusAlınırlığı düştü bence. Ayrıca bir değişiklik göremiyorum modellerde. Bir makyaj olur , ufak değişiklikler olur , hataların düzeltilmesi olur. Bunları da yaptıklarını göremiyorum şuan (yazılım güncellemesi hariç).
Direk elektrikli alınmaz bence. Alan çoğu kişiler pişman satmak istiyorAlınmaz.bu fiyatlara daha iyi arabalar var.elektrikli olsa nolur ayrica ondada cepten para cikacak
X bir markaya bakalım. Yeni bir araç çıkartıyor ve 2 3 motor seçeneği , bir sürü donanım paketi , bir sürü opsiyon.Çıkalı 1 sene oldu makyaj niye yapsınlar hocam. En az 3-4 sene geçer öyle yapılır makyaj yazılımsal dışında pek hataya denk gelmedim ben varsa bilmiyorum. En üst paketi gereksiz pahalı olmus
Mesaj otomatik birleştirildi:
Direk elektrikli alınmaz bence. Alan çoğu kişiler pişman satmak istiyor
1.5m çokta bir araba kalmadı. vw grubu hb 1.5 tsi falan alınır. ikinci elde güzel modeller alınabilir.Arabaya 1.5m verecek param olsa elektrikli almam diye düşünüyorum
1.5 civarı güzel suv araçlar var.1.5m çokta bir araba kalmadı. vw grubu hb 1.5 tsi falan alınır. ikinci elde güzel modeller alınabilir.