Neler Yeni

🔞TOGG yıl sonunu beklemeden ZAM yaptı!

eneskaya6

80+ Silver
IMG_20231201_120806.jpg

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alınırlığı düştü bence. Ayrıca bir değişiklik göremiyorum modellerde. Bir makyaj olur , ufak değişiklikler olur , hataların düzeltilmesi olur. Bunları da yaptıklarını göremiyorum şuan (yazılım güncellemesi hariç).

aligoren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Ali gören
Instagram
Aligoren41
Alınmaz.bu fiyatlara daha iyi arabalar var.elektrikli olsa nolur ayrica ondada cepten para cikacak

eneskaya6

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınırlığı düştü bence. Ayrıca bir değişiklik göremiyorum modellerde. Bir makyaj olur , ufak değişiklikler olur , hataların düzeltilmesi olur. Bunları da yaptıklarını göremiyorum şuan (yazılım güncellemesi hariç).
Çıkalı 1 sene oldu makyaj niye yapsınlar hocam. En az 3-4 sene geçer öyle yapılır makyaj yazılımsal dışında pek hataya denk gelmedim ben varsa bilmiyorum. En üst paketi gereksiz pahalı olmus
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınmaz.bu fiyatlara daha iyi arabalar var.elektrikli olsa nolur ayrica ondada cepten para cikacak
Direk elektrikli alınmaz bence. Alan çoğu kişiler pişman satmak istiyor

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çıkalı 1 sene oldu makyaj niye yapsınlar hocam. En az 3-4 sene geçer öyle yapılır makyaj yazılımsal dışında pek hataya denk gelmedim ben varsa bilmiyorum. En üst paketi gereksiz pahalı olmus
Mesaj otomatik birleştirildi:

Direk elektrikli alınmaz bence. Alan çoğu kişiler pişman satmak istiyor
X bir markaya bakalım. Yeni bir araç çıkartıyor ve 2 3 motor seçeneği , bir sürü donanım paketi , bir sürü opsiyon.
Togg da 1 motor seçeneği ,2 donanım seçeneği ve 2 pil seçeneği var. 4×4 modeli , performans modeli , vs. Bir sürü model duyurdular. Ama hiç birisi üretime çıkmadı . Seçenek eklemek sence daha alınır kılmaz mı?
Meridian ses sistemi ve cam tavan dışında bir opsiyonu yok. Hocam makyaj olmasa bile değişiklikler yapılmalı ki göz boyasın.
Ayrıca fiyatta ilk çıktığı kadar makul gelmiyor bana.

eneskaya6

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kia , VW , Skoda , Hyundai markaları da fiyatlarında güncellemeye gitti
Döviz üzerinden zam yaparlarsa 100-200bin TL arası zam gelir

ysf0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Yusuf
Arabaya 1.5m verecek param olsa elektrikli almam diye düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Arabaya 1.5m verecek param olsa elektrikli almam diye düşünüyorum
1.5m çokta bir araba kalmadı. vw grubu hb 1.5 tsi falan alınır. ikinci elde güzel modeller alınabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: ysf0

xTURANN

80+ Silver
Aga şey vardı, togg sahipleri araçlarını paylaşabiliyordu. Mesela benim aracımın şarjı yok, başka togg sahibinin aracını alabiliyordum ?
Ya da şey, drone ile teslimat ? Kargom geldi, teslimat adresi arabam. Drone geldiğinde bagaj açılacak ve kargom oraya bırakılacaktı ??

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,197
İsim
Diyarhan
Dün bir arkadaşın tavsiyesiyle inceledim. Ssangyong Torres Evx i getiriyorlar. 1.6M

Top Bottom