YiğitAysul
80+ Silver
Renkler ve isimlendirmeler çok hoş olmuş umarım fiyatlarda hoş olur
Bu araç nüfusun çoğunluğuna hitap eden bir araç değil zaten, Orta ve üst kesime hitap eden bir araç. Yaptıkları açıklamalara göre ilerleyen zamanlar da daha düşük bütçeli araç çıkıcağı yöndeydi. Yapabildiklerinin en iyisini yapmaya çalıştılar ve piyasada belirli bir yer alma peşindeler şuan.Aga ülkenin yüzde 70 i 10 k altında maaş alıypr kim için üretildi bu araba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanlışmı yazmışım yoksa dezerformasyon mu var
Orta ve üst demeyelimde para babaları diyelimBu araç nüfusun çoğunluğuna hitap eden bir araç değil zaten, Orta ve üst kesime hitap eden bir araç. Yaptıkları açıklamalara göre ilerleyen zamanlar da daha düşük bütçeli araç çıkıcağı yöndeydi. Yapabildiklerinin en iyisini yapmaya çalıştılar ve piyasada belirli bir yer alma peşindeler şuan.
zaten nüfus çoğunluğuna hitap eden araba kalmadıki en kötü araba 400k 500kBu araç nüfusun çoğunluğuna hitap eden bir araç değil zaten, Orta ve üst kesime hitap eden bir araç. Yaptıkları açıklamalara göre ilerleyen zamanlar da daha düşük bütçeli araç çıkıcağı yöndeydi. Yapabildiklerinin en iyisini yapmaya çalıştılar ve piyasada belirli bir yer alma peşindeler şuan.
Gayette diyebiliriz bence. Orta kesim şuankiler değil yaklaşık 5 yıl önce orta kesim olanlardan bahsediyorum. Bu zaman da 1m çok yüksek bir para değil.Orta ve üst demeyelimde para babaları diyelim
5 yıl önce ortam kesim olanlar şimdi zengin sayılıyor zaten haklısınız 1m hiçbir şey değil günümüzdeGayette diyebiliriz bence. Orta kesim şuankiler değil yaklaşık 5 yıl önce orta kesim olanlardan bahsediyorum. Bu zaman da 1m çok yüksek bir para değil.
Bazı orta kesimler çok zenginleşti bazıları aynı kaldı ama çoğunlukla zenginleşti tabii ki. Zengin yine zengin.5 yıl önce ortam kesim olanlar şimdi zengin satılıyor zaten haklısınız 1m hiçbir şey değil günümüzde
Fakir daha çok fakirleştikçe üstler para basıyor 12 tane kiracımız var durumumuz çok iyi ama ben yinede bu sorunları söylemeye devam edicem param var diye susan dilsiz şeytandırBazı orta kesimler çok zenginleşti bazıları aynı kaldı ama çoğunlukla zenginleşti tabii ki. Zengin yine zengin.
Evet, kesinlikle öyle. İnsan kendi durumu iyi sanınca herkesi öyle sanıyor ancak öyle olmuyor.Fakir daha çok fakirleştikçe üstler para basıyor 12 tane kiracımız var durumumuz çok iyi ama ben yinede bu sorunları söylemeye devam edicem param var diye susan dilsiz şeytandır
oltu cidden şık ve ben babayım diyor fena bişey