Neler Yeni

TOGG'un Renkleri Belli Oldu!

OnurCiftci26

80+ Bronze
1 milyon TL bile 50+k üstü dolar açıkcası. kağıt üstünde ilk kez bir ürün sunan firmadan bir şey alacağıma eski bilindik ürünleri almayı tercih ederim.
Kimse tesla ve yazılımını bilirken bu arabaya aynı fiyatları vermez, kaldı ki fiyatları çok yakın. neresi uygun?
Bu fiyata içten yanmalı C-SUV alırsın anca elektrikli herhangi bir C-SUV alamazsın. Tesla dediğin araçların fiyatları 2 milyondan başlıyor. 1 milyon ve azına civarına anca Renault Zoe gibi küçük araçlar alırsın. Unutmayın bu araçlar elektrikli bunların fiyatını en çok yükselten kısım bataryalarının pahalı olması.

predator

80+ Silver
Bu fiyata içten yanmalı C-SUV alırsın anca elektrikli herhangi bir C-SUV alamazsın. Tesla dediğin araçların fiyatları 2 milyondan başlıyor. 1 milyon ve azına civarına anca Renault Zoe gibi küçük araçlar alırsın. Unutmayın bu araçlar elektrikli bunların fiyatını en çok yükselten kısım bataryalarının pahalı olması.
Devletin koyduğu vergiyi demiyorum ki, yurtdışı fiyatlarına bakarsan dolar bazında fiyatlar aynıya geliyor, yani devlet bizim için bir indirim yapmıyor. yurtdışından gelmediği için bazı vergilerden muaf hale geliyor araba. Tesla arabalarına TR vergilerini koymasan togg'dan daha ucuza geliyor :d

İceWolf

80+ Silver

BMW de İX3 var 2.300.000 den başlıyor, ama segment olarak bunun küçüğü. İX var TOGG la aynı segmentte 3.200.000 den başlıyor. BMW ile yarışcanı kimse beklemiyor ama BMW nin aynı segment arabasının Türkiye fiyatlarına göre 3 te 1 fiyatına olacak gibi.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Devletin koyduğu vergiyi demiyorum ki, yurtdışı fiyatlarına bakarsan dolar bazında fiyatlar aynıya geliyor, yani devlet bizim için bir indirim yapmıyor. yurtdışından gelmediği için bazı vergilerden muaf hale geliyor araba. Tesla arabalarına TR vergilerini koymasan togg'dan daha ucuza geliyor :d
Maalesef vergiler olduğu için fiyatı uygun diyorum zaten. Ülkemiz için şu an bu fiyatlar dahilinde ucuz.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe
Kapadokya çok şekil duruyo lan

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Adam yalanmı söylemiş sen boş yapma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asgari ücretli alsın diye deil oy versin diye 😂 bir araç 1m olurmu ya insan bu fiyatlari hiçmi sorgulamaz
Çoğu araçların fiyatının yüksek olması ayrı bir konu oraya çekmeye gerek yok çoğu kişi aynı fikirdedir diye düşünüyorum zaten. Şuan ki fiyat ve durumlara bakıcak olursak ve araç dendiği gibi 1m bandında çıkarsa diğer araçlara göre uygun ve ülkenin isterse orta ve yüksek gelirli kişilerin alabiliceği bir araç olucak. Aracı alamıyoruz diye kötülemek veya ağlamakta şuanda boşa çünkü aracın hangi kesime hitap ettiği belli.

Ezberletmişler bir laf herkes söylüyor...
Ezberlemeyle ne alakası var doğruya doğru yanlışa yanlış diyen biriyim.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Gls maybahhh olmuş bu

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
kula ne aman allahım

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Çoğu araçların fiyatının yüksek olması ayrı bir konu oraya çekmeye gerek yok çoğu kişi aynı fikirdedir diye düşünüyorum zaten. Şuan ki fiyat ve durumlara bakıcak olursak ve araç dendiği gibi 1m bandında çıkarsa diğer araçlara göre uygun ve ülkenin isterse orta ve yüksek gelirli kişilerin alabiliceği bir araç olucak. Aracı alamıyoruz diye kötülemek veya ağlamakta şuanda boşa çünkü aracın hangi kesime hitap ettiği belli.

Ezberlemeyle ne alakası var doğruya doğru yanlışa yanlış diyen biriyim.
Dostum kusura bakma doğruya doğru yanlışa yanlış diyen birisi deilsin ortadaki rezilliği savunan birsisin projeyi burdan kimse kötülemedi tabii ki yapilacak daha iyileride yapilsin ancak proje halk için atılmış bir adım deil oy için atilmis bir adım 1m ya 1m bu parayi kazanmak kolaymı bu kadar parayı bir arabaya vermek akıl karımı biz kafanmı güzel su rezilligi nasıl savunursun ya diğer arabalara göre ucuzmuş kardeşim ekonomiyi batıran ben deilim keşke şunu savunana kadar haklarınızı savunsaydınız bu araba 1m deil 40 k 50k olurdu oy için deilde vatan için yapilan bi proje görmek istiyorsan EVT S1 e bak biz yıllarca sesimizi duyurmaya calışırken neredeydin merak ettim

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Dostum kusura bakma doğruya doğru yanlışa yanlış diyen birisi deilsin ortadaki rezilliği savunan birsisin projeyi burdan kimse kötülemedi tabii ki yapilacak daha iyileride yapilsin ancak proje halk için atılmış bir adım deil oy için atilmis bir adım 1m ya 1m bu parayi kazanmak kolaymı bu kadar parayı bir arabaya vermek akıl karımı biz kafanmı güzel su rezilligi nasıl savunursun ya diğer arabalara göre ucuzmuş kardeşim ekonomiyi batıran ben deilim keşke şunu savunana kadar haklarınızı savunsaydınız bu araba 1m deil 40 k 50k olurdu oy için deilde vatan için yapilan bi proje görmek istiyorsan EVT S1 e bak biz yıllarca sesimizi duyurmaya calışırken neredeydin merak ettim
Fark ettiysen yazdığın oy verme kısmına bir şey demedim bu senin dediğine katılıyorum demek oluyor. Bu proje dışında başka bir şey hakkında da konuşmadım nereden çıkarıyorsun ekonomiyi savunduğumu. Ben para kazanmak kolay veya zor dediğimi de hatırlamıyorum kendi kendine bir şeyler uydurup yazdığın da kimin kafasının güzel olduğunu anlayabiliyoruz. Ekonomi güzel değil zaten güzel diyenleri de anlamıyorum orası ayrı bir konu. Farklı yerlere taşımaya gerek yok konuyu benim dediğimi anlayanlar anladı çok net şekilde yazdım zaten anlamayanlar da tekrar tekrar okusun yine anlamazlarsa yapacak bir şey yok maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,407
Üyeler
164,137
Son üye
BasQuiaT
Top Bottom